avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare adeverinta somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare adeverinta somaj

Buna ziua.
Luna acesta pe 20 se termina perioada in care am stat inCCC, iar firma la care am lucrat a dat faliment si trebuie sa ma bage in somaj,dar eu la aceasta firma am lucrat doar 7 luni inainte sa intru in CCC, intrebarea mea este daca trebuie sa iau adeverinta de venit si de la firma la care am lucrat anterior firma care a dat faliment .Si daca da de unde pot sa fac rost de salarii si adeverinta de vechime daca nu mai pot luat legatura cu nimeni de la firma respectiva.Sper ca m-am facut inteleasa.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 8 Octombrie 2013
Daca firma este radiata cei de la RC nu pot furniza date despre lichidatorul judiciar.
Exista alta varianta pt. Afla lichidatorul judiciar?
ONRC va poate furniza astfel de informatii.

Ar mai fi o posibilitate de pe portalul instantelor judecatoresti. Despre ce angajator este vorba?
Cei de la onrc mi-au raspuns ca: daca firma este radiata nu pot da nici un fel de informatii.
Sc autorom service& trade srl.administrator dinu gheorghe.
Nu pot sa cred ca in tara asta din cauza napasarii unora nu iti poti lua drepturile si sa nu existe nici o institutie care sa te poata ajuta in cazul radierii unei firme,toti ridica din umeri si te trimit de la institutie la alta.Cei de la somaj ma teimit la registrul comertului sa "ma rog"de ei sa imi dea numele lichidatorului judiciar in cazul in care au scris negru pe alb ca ei nu pot da nici un fel de informatie deoarece firma este radiata.De 2luni umblu fara nici un rezultat de parca este vina mea ca firma a dat faliment.Nu pot sa cred ca sunt singura pers. In situatia asta si nimeni sa nu aiba nici un raspuns.Asta este tara noastra.
Lichidatorul judiciar al SC Autorom Service & Trade SRL este ACTIV LICHIDATOR IPURL
Adresa : Bucureşti, B-dul Ghencea nr.134, bloc Corp 90, et.1, ap.58, sector 6

Alte discuții în legătură

A doua adev.-somaj pt cele 12 luni lando lando BUNA ZIUA, AM FOST BAGAT IN SOMAJ DAR NU POT SA DEPUN DOSARUL DEOARECE IMI MAI TREBUIE O A DOUA ADEVERINTA COMPLETATA DE LA LOCUL DE MUNCA ANTERIOR PT 2 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc alex_gav alex_gav Este posibil ca dupa ccc o mama sa intre in somaj daca firma unde lucra inainte de ccc este insolvabila? (vezi toată discuția)
Anexa 26 la norme (adeverinta somaj) bobo07 bobo07 Daca in momentul terminarii Concediului ingrijire copil firma de la care am intrat in concediu este deja radiata , mai este necesara pt intocmirea actelor de ... (vezi toată discuția)