avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solutionare cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solutionare cerere

buna ziua!
intrebarea mea este,termenul de solutionare a unei cereri,care este?
am depus cererea de concediu in data de 3 iunie 2013,si nu am primit un raspuns la ea.
Cel mai recent răspuns: neliamarina , utilizator 10:38, 8 August 2013
va multumesc pt cele spuse,in ideea aceasta am plecat,nefiind un Nu pe cererea mea,motivat.Nu se poate ca intr-o institutie sa fie impuse anumite reguli pt o singura persoana,si chiar daca ar fi ele trebuiau sa-mi fie comunicate,sa stiu ce am dreptul sa fac si ce nu.
Fiind functionar public nu avem contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate refuza concediul de odihna? Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Vreau sa stiu daca mi se poate refuza o cerere de concediu si pe ce considerente? Daca vreau sa imi iau concediu in luna iulie la cate zile am ... (vezi toată discuția)
Cerere co refuzata ida_curly ida_curly buna seara! va implor sa ma ajutati! sunt angajata de 6luni intr-o institutie de stat. dupa angajare mi-am planificat co in luna august mi-am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna blackjack blackjack Cine trebuie sa aprobe cererea de concediu de odihna a unui functionar public si in cat timp de la depunerea acestei cereri? (vezi toată discuția)