Kamelia Ki a scris:
de la el am numai cuvinte jignitoare, insulte
Numai? Chiar asa? Intotdeauna? Foloseste vreodata si cuvinte frumoase?
Cand anume
mai exact foloseste cuvintele jignitoare?
le aud atunci cand ma revolt si-l iau la intrebari despre ce face cu viitorul lui, cu sanatatea lui, sau cu salariul.
Din pacate, nu are cine sa intervina in comportamentul lui, iar discutiile noastre (adevarate scandaluri), devin din ce in ce mai urate.
Cine!? Cine e "cine"? La cine, mai specific, va referiti? Aveti in vedere o anume persoana care ar trebui (ar fi trebuit) sa intervina? Cine/ce o impiedica sa intervina?
sunt divortata de 19 ani
Exista si situatii in care fiul dvs. se comporata si discuta cu dvs. in alt fel/mod decat "din ce in ce mai urat"?
Kamelia Ki a scris:
de fata cu altii o sa se poarte intotdeauna impecabil cu mine
Kamelia Ki a scris:
Dupa vreo 4 saptamani de "liniste" a venit la mine spasit, ca n-o sa se mai poarte asa, ca o sa fie respectuos, etc. Dar dupa un timp a luat de la capat vechile obiceiuri.
Sa inteleg ca a existat un timp in care a fost si respectuos, nu numai jignitor?
Cine sunt, mai exact acesti
altii? Va ganditi la o persoana/persoane anume? Ce este diferit in comportamentul
dumneavoastra de fata cu acesti "altii"? Ce il ajuta pe fiul dvs. sa se poată purta impecabil cu dvs. când sunteţi in prezenta altora? Etc. Etc...
Va puteti imagina ziua in care executorul vine la usa dvs.pentru a-l scoate in strada pe fiul dvs? Continuati sa va imaginati si Incercati sa va priviti pe dvs. prin ochii acestor altii, fata de care comportamentul fiului dvs. a aparut ca...impecabil.
Cum e? Va simtiti ok?
Sunteti sigura? Daca da, atunci eu ca avocat va dau repede copilul afara din casa.
Observati insa ca eu am folosit
cuvintele dvs. si am analizat in cheia mea de citire doar vreo doua din postarile dvs. Si din aceasta pricina, eu, ca om, am un dubiu ca ceea ce dvs. va doriti cu adevart
cu adevarat NU este plecarea fara intoarcere a fiului dvs (si a copiilor lui inca nenascuti - ca efect viitor, dar inevitabil), ci
cu totul alceva.
Daca aş continua cum am inceput ...as putea pune degetul pe rana.