avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritate parinteasca in comun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritate parinteasca in comun

Buna ziua as vrea sa stiu daca fosta mea sotie are dreptul sa plece de la domiciliu cu copilul pe o perioada nedeterminata , fara sa ma anunte. Mentionez ca avem custodie comuna asupra minorei
Chiar daca aveti custodie comuna dumneavoastra nu aveti program de vizita motiv pt care nu e obligata sa va dea fetita cand vreti dumneavoastra! Deschideti un proces pt program de vizitare unde puteti cere sa o luati pe fetita din doua in doua saptamani de vineri ora 18 pana duminica ora 18 si de doua ori pe saptama marti si joi de la ora 18-la ora 20 . In vacanta de vara 2 saptamani in luna august in perioada 1-14 sau cand aveti concediu , de craciun , de pasti, de rusalii ,,,,Judecatorul va face un program si atunci daca nu respecta hotararea judecatoreasca puteti face plangere la politie sau la executorul judecatoresc. Prietena mea a primit amenda de la executor 400 ron ca nu a vrut sa dea fetita de 3 ani sa iasa cu tatal ei..Acum o da !Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare custodie dumbadaniel dumbadaniel Am o fetita de 7 ani care se afla de 2 ani in custodia mamei. Fosta sotie ma ameninta ca vrea sa renunte la custodia copilului, pe motiv ca nu se poate ocupa ... (vezi toată discuția)
Copil minor. Nita Lacramioara Nita Lacramioara Am un baietel de 14 ani, pe care l-am crescut singura, iar fostul sot acuma vrea copilul. Copilul vrea si el la taicasu pt ca este mai liber, si invaluit cu ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor ciresicam9 ciresicam9 buna ziua, am 2 copii si sunt divortata , in vara anului trecut s a dat rezolutia sentintei definitiva si irevocabila ,stabilirea domicilului minorilor la ... (vezi toată discuția)