avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Primesc bonurile de masa?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Primesc bonurile de masa?

Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita faptului ca am plecat ei(s.c.) au motivat ca nu mai primesc bonurile de masa. Este corect,si legal?.....aceasta a fost prima intrebare, a doua intrebare este: sunt nou angajat la o s.c., vreau sa stiu dupa cate luni de munca pot sa-mi plateasca concediul medical?
Cel mai recent răspuns: larafabian , utilizator 18:13, 19 August 2013
Inseamna ca-mi castig drepturile in instanta?!....sau macar am sanse mari de reusita?
Exista aceasta posibilitate, asa cum exista si posibilitatea sa nu castigati litigiul.
In aceasta situatie in care ma aflu eu, aceea de a nu primi din partea societatii respective, bonurile de masa...va intreb cum ma poate ajuta ITM-ul???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa, recuperare rrobert rrobert Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema; lucrez la o societate unde primesc lunar 15 bonuri de masa, nu 20-22 in functie de zilele pe care le lucrez pe ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa - nu!?, in cazul demisiei cu acordul ambelor parti Mitzulina Mitzulina Buna ziua. Va rog sa ma luminati intr-o situatie ciudata: un prieten a lucrat la un mare supermarket din Bucuresti, avand un CIM in care se specifica: \"Alte ... (vezi toată discuția)