Buna ziua.
Am depus cerere pentru reluarea activitatii dupa concediu de crestere copii pana la 2 ani.
Azi am fost la interviul programat cu domnul director. Mi s-a comunicat urmatorul lucru: Postul de dactilograf nu mai este de actualitate deoarece toate serviciile si compartimentele functionale din unitate detin calculatoare si fiecare isi face singur lucrarile. Deci postul meu se desfiinteaza. Pot intra in somaj cu art. 65 alin. 1 din Codul Muncii?
Ar trebui sa imi reiau activitatea in data de 12.08.2013. De cand pot intra in somaj?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Problema este ca mi s-a oferit un post de muncitor necalificat, cu un salariu mult mai mic decat am avut inainte sa plec in CCC. Ori din cate stiu eu trebuie sa mi se ofere un loc de munca platit cel putin la fel cu cel avut inainte.
Inainte de a decide concedierea dvs angajatorul are obligatia de a va acorda acelasi post pe care l-ati avut inainte de intrarea in CCC sau un loc de munca echivalent cu acesta daca a fost desfiintat.
Va multumesc pentru raspuns.
Asta inseamna ca pot sa refuz postul de muncitor necalificat care mi s-a oferit fara a avea probleme.
Angajatorul imi spune ca, daca, vreau sa intru in somaj trebuie sa completeze o gramada de acte si este cam dificil ca unitatea sa trimita in somaj un angajat, atata timp cat anul trecut a angajat mult personal pe alte posturi. Iar la intrebarea mea daca pot sa ma recalific mi s-a comunicat ca, in viitorul apropiat nu exista posturi pe care sa ma transfere in cazul recalificarii. Deci nu am posibilitatea de a avansa in unitate.
Am curs de dactilografie - secretariat, curs de operator calculator, curs de contabilitate computerizata.
Ca sa raman muncitor necalificat la nesfarsit este suparator.
Pot sa refuz postul de muncitor necalificat?