buna ziua,
va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut.
eu am stat acasa timp de 4 ani, in concediul de crestere cate 2 ani pt cei doi copilasi ai mei iar pe 18 august fetita implineste 2 ani si se incheie CC2, asa ca mi-ar fi fost util sa intru in somaj cateva luni.
este posibil acest lucru? si cine imi va elibera actele necesare dosarului?
ca acel lichidator judiciar a spus ca el nu mai are drept de semnatura, pt ca nu mai exista firma.
am revenit cu detalii despre complicatul meu caz... firma a fost radiata cu data de 20 martie 2012. la itm am obtinut extras din revisal si am contractul suspendat pt crestere copil. lichidatorul mi-a semnat si stampilat actele pe care mi le-am redactat singura, si anume: am facut adeverinta de vechime pt somaj, am facut o cerere de reluare a activitatii cu data de 19 august si o decizie de incetare a contractului de munca tot cu data de 19 august 2013, in baza art 65 alin 1 din codul muncii. sper sa fie totul bine si corect!! singura problema care a ramas nerezolvata e acea anexa 26 pt somaj pe care lichidatorul spune ca nu o poate face ca nu stie cum si ca a predat arhiva la fostul asociat al firmei dupa ce s-a radiat, iar contabila de la firma spune ca fara acordul sefei sale nu poate face nimic si ca oricum ei nu stiu unde este arhiva, fapt care ma blocheaza caci fara acest act nu e posibila depunerea dosarului la somaj. ce solutie as avea in continuare?? va multumesc frumos!