avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce sa fac? Tatal copilului ar vrea custodie comuna si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce sa fac? Tatal copilului ar vrea custodie comuna si program de vizita

Buna ziua!
Am inceput divortul inainte de intrarea in vigoare a NCC, iar sentinta a fost data dupa aceea. Am primit custodie unica, domiciliul copilului de 3 ani la mine, iar tatal nu are drept de vizita pt ca nu a dorit sa se prezinte in instanta. De doi ani de zile insa traiesc numai amenintata. Astfel, acest tata, care nu a venit la copil decat o ora - doua la trei, patru luni, care nu a platit un leu pensie, care nu a venit la aniversari, sarbatori, etc...acest om isi doreste copilul. Vrea custodie comuna si program prelungit de vizita. :O
Poate sa obtina ceva? Mentionez ca in acesti 3 ani de viata a copilului nu a participat in niciun fel la cresterea lui, copilul l-a vazut doar o ora, max doua o data la 4 luni, iar acum copilul nu vrea sa auda de el. nu vrea sa vb la telefon sau sa il vada. Dar, tatal nu tine cont de asta...nu conteaza faptul ca nu are o relatie cu acest copil.
in instanta va putea obtine direct 2-3 zile consecutive, 2-3 saptamani minim vara si copilul va fi traumatizat mai tare.


Deci recunoasteti? In sfarsit! :yes:
Ultima modificare: Joi, 8 August 2013
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă dacă refuz să mai dau copilul în vizită la domiciliul tatălui? acesta nu plătește pensia de întreținere și nu are condiții bune de locuit CaradeanuMihaela CaradeanuMihaela Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ... (vezi toată discuția)
Obligativitate program vizita Alina2011 Alina2011 In 2009 cand am divortat, in hotararea s-a aprobat conventia noastra de la mediator cu privire la vizita, in care spuneam ca nu este cazul pt ca ne vom ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti lia_vasiliu lia_vasiliu buna ziua!va multumesc mult pentru acest site deoarece am vazut aici raspunsul la multe intrebari care ma macinau!Acum am o problema f grava si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)