avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere a CASJ Brasov
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere a CASJ Brasov

Am primit acasa o decizie de impunere in suma de vreo 536 ron care cuprinde impunerea pe anu 2011,dobinda si penalitati in situatia in care eu sint plecat din tara din 2008 si nu am realizat venituri nici macar un leu singura raportare a lor este economiile din banca,cum de este posibil asa ceva sa nu fii anuntat ca datorezi ceva pentru un serviciu pe care nu l-am avut calculat pe un venit pe care nu l-am avut si am rezidenta,locuiesc in alta tara stau in italia din 2008 am rezidenta italiana asta este un mare abuz platesc in tara toate impozitele pe care le datorez si de care sant instiintat din timp sa nu se ajunga la penalitati sa mai platesc si asigurari de sanatate de care nu beneficiezi este o mare hotie acum intrebarea mea este ce trebuie sa fac in cazul asta ca nu am de gand sa platesc asa ceva mai ales ca si aici in italia am ramas fara servici din ianuarie 2011 deci nu am venituri de nicaeri situatia este dramatica mai ales ca am o varsta ce nu prea imi da sanse la un loc de munca deci ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: koop27 , utilizator 18:44, 24 Octombrie 2013
Stimata doamna cred ca trebuie sa mai gasim cat mai multe persoane cu aceasta situatie si sa facem plangeri,mediatizari ale acestui abuz pentru ca eu cred si sant aproape sigur ca se face abuz in interpretarea legi mizand pe faptul ca noi nu ne putem apara decat actionand in judecata ceea ce nu prea merita avem nevoie de un specialist care sa lupte cu acest abuz care a inceput din 2010 cel putin pentru mine cu toate ca legea invocata de ei este din 2006 und mai pui ca trebuie sa te deplasezi in tara pentru a incerca sa iti rezolvi problema cineva trebuie savdemonstreza acest abuz si asta nu o sa putem noi cei de rand fara un ajutor de specialitate si care sa ceara si eventuale daune morale substantiale pentru a fi stopati in a face abuzuri, parerea mea este ca nu o sa rezolvam nimic,va doresc o zi buna santem doi poate se mai aduna si gasim rezolvare.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. In legatura cu decizia de impunere,am avut si eu aceeasi problema,sumele sunt exacte ca in cazul multor persoane adica dividente 8080lei si plata 536lei,banuiesc ca este ca un formular doar ca ei aleg numele la intamplare.Dupa cum am mai scris si eu sunt plecata din tara din 2003,nu am dividente,adica am dar suma e de 28lei total nu de 8080lei,am fost la finante am scos adeverinta cu venitul pe anul care-l cereau in decizie si nu a fost de ajuns mi-au cerut un formular E 104 din tara unde locuies(italia)am fost aici la INPS si mi-au eliberat acel formular precum sunt asigurata aici.L-am trimis acasa sora mea l-a tradus si s-a dus la cnas,acolo jurista a zis ca nu e deajuns(tot ea spunandu-mi sa aduc acest formular si se anuleaza)ca tot trebuie sa platesc,altceva nestiind sa scoata din gura decat legi si tot trebuie sa platesc.Atunci sora mea cu nervii facuti franjuri,a intrebat daca le e mai bine sa fie purtati prin tribunale si sa plateasca decat sa anuleze sa scrie anulat,bineinteles ca luati un pic la bani marunti si nu pe minciuni pe adevar cu acte cu tot a fost trimisa la ghiseu si au anulat decizia de impunere.Ce vreau sa va zic este ca daca aveti in mana actele doveditoare nu trebuie sa-i lasati sa va insele chiar puteti sa le spuneti ca stiti multi care i-au actionat in instanta si au trebuit sa le plateasca cheltuieli de judecata,si nu cred ca e mai usor asa decat sa scrie un simplu anulat si pe dreptate.Acum sper doar sa nu mai primesc alta decizie.Va doresc succes si o zi placuta
In aceeasi situatie ma aflu si eu. Nu ne sunt recunoscute asigurarile italiane sa nu spun cele europene.Citisem undeva ca, CAS-urile europene au obligatia sa recunoasca cardurile intre ele si tot acolo am citit ca "romanii posesori ai cardurilor medicale europene,intr-o tara europeana ,vor fi tratati egal cu cetatenii tarii respective." Altii sa ne recunoasca ,iar noi pe ei nu.Toate raspunsurile ce le-am citit,se bazeaza pe Cod Fiscal,dar nimeni nu da importanta si la Regulamentele Uniunii Europene. Cineva avea dreptate! Trebuie sa ne unim mai multi aflati in aceeasi situatie,cautata o persoana specializata in domeniu si actionat.
dragi oameni si noi suntem rezidenti in italia din 1998 si ni se intampla aceleasi lucruri.avem o amenda colosala de circa 4000 euro din ramnicu valcea.stie cineva solutia?...noi intentionam sa ne ducem in ramnicu valcea si sa ne angajam un avocat care sa preia cazul.sunt multe persoane in situatia asta deci cel mai bine sa formam un forum si sa dam in judecata anaf .cu stima la toata lumea

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere a casj brasov TanaseClaudia TanaseClaudia Buna ziua.Am si eu aceeasi problema cu decizia de impunere,primita in luna iulie 2013.Ma uimeste faptul ca desi suntem plecati din tara din 2003,tot in ... (vezi toată discuția)
Cass pentru venituri din dobanzi bancare persoana cu rezidenta in italia asbinvest asbinvest Buna ziua ! Sunt persoana cu rezidenta in Italia si cu servici pe baza de contract in Italia , orasul Milano de peste 8 ani de zile iar in Romania , loc. ... (vezi toată discuția)
Formularul s1 Maya1951 Maya1951 Buna ziua. Va deranjez cu urmatoarea intrebare :Sant cetatean Roman, cu dubla cetatenie romana - italiana. Sant pensionata in Romania si primesc pensie si in ... (vezi toată discuția)