avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere a CASJ Brasov
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere a CASJ Brasov

Am primit acasa o decizie de impunere in suma de vreo 536 ron care cuprinde impunerea pe anu 2011,dobinda si penalitati in situatia in care eu sint plecat din tara din 2008 si nu am realizat venituri nici macar un leu singura raportare a lor este economiile din banca,cum de este posibil asa ceva sa nu fii anuntat ca datorezi ceva pentru un serviciu pe care nu l-am avut calculat pe un venit pe care nu l-am avut si am rezidenta,locuiesc in alta tara stau in italia din 2008 am rezidenta italiana asta este un mare abuz platesc in tara toate impozitele pe care le datorez si de care sant instiintat din timp sa nu se ajunga la penalitati sa mai platesc si asigurari de sanatate de care nu beneficiezi este o mare hotie acum intrebarea mea este ce trebuie sa fac in cazul asta ca nu am de gand sa platesc asa ceva mai ales ca si aici in italia am ramas fara servici din ianuarie 2011 deci nu am venituri de nicaeri situatia este dramatica mai ales ca am o varsta ce nu prea imi da sanse la un loc de munca deci ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: koop27 , utilizator 18:44, 24 Octombrie 2013
hai sa o facem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere a casj brasov TanaseClaudia TanaseClaudia Buna ziua.Am si eu aceeasi problema cu decizia de impunere,primita in luna iulie 2013.Ma uimeste faptul ca desi suntem plecati din tara din 2003,tot in ... (vezi toată discuția)
Cass pentru venituri din dobanzi bancare persoana cu rezidenta in italia asbinvest asbinvest Buna ziua ! Sunt persoana cu rezidenta in Italia si cu servici pe baza de contract in Italia , orasul Milano de peste 8 ani de zile iar in Romania , loc. ... (vezi toată discuția)
Formularul s1 Maya1951 Maya1951 Buna ziua. Va deranjez cu urmatoarea intrebare :Sant cetatean Roman, cu dubla cetatenie romana - italiana. Sant pensionata in Romania si primesc pensie si in ... (vezi toată discuția)