dya26 a scris:
Buna.
am susținut si eu examenul anul aceasta pentru prima data si am intrat.
Eu am invatat la drept penal atat partea generala cat si partea speciala din fisele de Udroiu. La partea generala intradevar nu au fost compatibile cu baremul prezentat insa la parea speciala mie mi s-au parut foarte bune fisele. Cuprind exact ceea ce trebuie sa sti si de asemenea cuprind si decizii importante. .Trebuie de asemenea sa cunoașteți RIL-urile.
La procedura penala Codul foarte bine+Fisele de Udroiu.
La drept civil dupa parerea mea daca sti codul foarte bine poti lua o nota foarte buna. Daca va uitati la barem la civil o sa vedeti ca de fapt sunt art. din cod. Pe langa cod am citit la dr. civil parte generala, dr.reale si succesiuni din Boroi, la contracte speciale Stanciulescu iar la obligatii Liviu Pop.
La procedura civila Codul de procedura+Boroi.
La OEPA doar din lege, statut si codul deontologic am invatat.
Sper sa va ajute informatiile.
felicitari, in primul rand!!!! inteleg ca baza in cazul tau a fost din coduri. in principiu, tratatele te ajuta sa intelegi articolele din cod, nu-i asa? iar fisele, sa-ti ajute sa fixezi informatiile deja acumulate si sa-ti arate la ce nivel esti.
intrebare: ai invatat 7-8- ore pe zi? te intreb, deoarece eu am si job si....ma cam sperie acest aspect.
da-ne mai multe detalii. cum ti-ai impartit materia?
multumesc!!