Arborele a scris:
Georgy19 a scris:
barou2014 a scris:
Georgy19 a scris:
Pt Drepturi Reale ce autori recomandati? Gabriel Boroi sau Corneliu Birsan?
Boroi!!
Multumesc pt raspuns! Si eu il consideram ca autor principal dar recunosc ca eram tentata sa achizitionez si cartea dlui Birsan sa imi arunc ochii prin ea... Ramane DOAR Boroi atunci. Thanks again :)
Birsan clar. Boroi e doar codul redat, fara niciun fel de explicatie in plus. Mai mult, are si inadvertente si opinii care nu sunt ... bune (avizate). Daca scria Boroi vreun rand din cartea aia, mai ziceam, dar nu a scris.
Cum nu scrie nici la cartea de procedura civila care o sa apara. M-as mira sa se uite pe vreuna din carti :))
Nu stiu ce sa mai zic...stiu ca o sa apara o noua editie de Drepturi Reale a lui Boroi. In acelasi timp exista deja o editie a lui Birsan cu Drepturile reale. Ma gandesc totusi la barem dupa care se ghideaza. Din cate am tot citit p-aici majoritatea (care nu au sustinut inca examenul sau chiar l-au sustinut si au intrat) recomanda Boroi... Off :( Acum n-as vrea nici sa cumpar nu stiu cate carti cu diversi autori...lasand deoparte ca nu sunt nici prea ieftine,dar e obositor sa inveti in paralel dupa nu stiu cate manuale aceeasi materie (asta doar daca nu e neaparat nevoie)... Mai asteptam sugestii referitoare la Drepturile reale..