stie cineva daca domnul profesor Corneliu Barsan lucreaza la o carte de teorie generala a obligatiilor?
Va atasez un citat din ceea ce s-a discutat la acest congres al avocatilor.
"Domnul av. Candet Nucu Gigi, decanul Baroului Bacău, a evocat problemele cu
care se confruntă Baroul Bacău, în special cele privind: achitarea datoriilor istorice faţă de
sistem, plata pensiilor, neplata la timp a asistenţei judiciare din oficiu, avocatura
clandestină, examenul de primire în profesie şi ecoul său în rândurile avocaţilor care sunt
„părinţi de candidaţi”, cu privire specială la atmosfera particulară creată în legătură cu
Centrul teritorial Iaşi al I.N.P.P.A"
Acest mesaj e special pentru cei care m-au contrazis mereu si au sustinut ca nu am dreptate si ca in ziua de azi nu mai intra nimeni cu pile. Pana si avocatii cunosc aceste aspecte si chiar le-au supus dezbaterilor.
[ link extern ]
Madalina28 a scris:
Va atasez un citat din ceea ce s-a discutat la acest congres al avocatilor.
\"Domnul av. Candet Nucu Gigi, decanul Baroului Bacău, a evocat problemele cu
care se confruntă Baroul Bacău, în special cele privind: achitarea datoriilor istorice faţă de
sistem, plata pensiilor, neplata la timp a asistenţei judiciare din oficiu, avocatura
clandestină, examenul de primire în profesie şi ecoul său în rândurile avocaţilor care sunt
„părinţi de candidaţi”, cu privire specială la atmosfera particulară creată în legătură cu
Centrul teritorial Iaşi al I.N.P.P.A\"
Acest mesaj e special pentru cei care m-au contrazis mereu si au sustinut ca nu am dreptate si ca in ziua de azi nu mai intra nimeni cu pile. Pana si avocatii cunosc aceste aspecte si chiar le-au supus dezbaterilor.
[ link extern ]
eu nu gasesc nimic din ce zici tu...