avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Functionare birou mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Functionare birou mediator

Buna ziua. Am o curiozitate. Medierea devine obligatorie de la 1 august 2013 pentru majoritatea cauzelor care vor fi supuse judecatii. Prima sedinta de mediere este gratuita.....Adica mediatorul este obligat sa tina aceste sedinte de mediere si sa elibereze documentul doveditor pentru a se inainta cauza in instanta in mod gratuit?
Sau statul suporta costurile acestor prime sedinte de mediere?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de informare de depus la instanta popescumierleanu popescumierleanu Buna dimineata. Cat costa un certificat de informare obligatoriu pentru dosarul depus deja in instanta privind litigiul unei succesiuni. Sigur partile nu se ... (vezi toată discuția)
Lipsa medierii si judecata cauzei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In conditiile in care partile se prezinta la informarea cu privire la avantajele medierii dar nici una dintre ele nu platesc onorariul mediatoriului inseamna ... (vezi toată discuția)
E obligatorie medierea sau nu ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Intr-o cauza de raspundere civila delictuala prin care se urmareste repararea pagubelor suferite, este obligatorie medierea mai inainte ca ... (vezi toată discuția)