avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere in penal pentru fals si uz de fals
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere in penal pentru fals si uz de fals

revin dupa un timp intrebind despre aceasta mediere este posibila pe ,,caz penal,, mai exact fals si uz de fals in inscrisuri
Cel mai recent răspuns: comerciantu , utilizator 17:12, 12 Ianuarie 2014
oricum pe latura civila nu pe penal cred ca este obligatorieaceasta mediere findca mi sa adus la cunostinta ca trebuie sa fac dovada medieri ,pe mine ma costat cam mult ,,procesul verbal,, da acum nu regret cred ca ma ajutat sa scurtez sedintele in proces si probabil instanta are in vedere si dorinta de inpacare amiabila sau lipsa ei,practic doua sedinte si in mai putin de o luna sa luat o hotarire,cit de mult au contat probele sau cit de mult a contat dovada medieri nu stiu o zi buna tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informarea cu privire la avantajele medierii in penal Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I este obligatorie participarea la sedinta de informare in plangerile penale depuse de la 01.02.2014 ? (vezi toată discuția)
Impacarea in fata unui mediator in cazuri penale alexia28 alexia28 impacarea in fata unui mediator inlatura raspunderea penala? (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pentru talharie la prima abatere ??? urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema : O cunostinta de a mea a smuls un lantisor de aur de la gatul unei doamne. Dupa ... (vezi toată discuția)