avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor

Buna ziua,in urma unui divort,daca ar fii,cui ii s-ar incredinta custodia copiilor minori,daca eu ,mama,nu am casa,si un servici stabil deocamdata,iar tatal copiilor are casa parintilor lui,dar deocamdata nu pe numele lui,si are si un serviciu stabil.De ce se tine cont la proces?
Cel mai recent răspuns: mary2013 , utilizator 21:33, 8 August 2013
Ok ,multumesc pt raspuns.O sa vad ce o sa fac...
eu vă sugerez ca, pentru început, să-l scoateți de la întreținere. la un eventual divorț, asta ar fi o probă că nu mai locuiți împreună.
Pfff...stam la curte...dar am martori vecinii,ca nu mai stam impreuna,prietena mea,sta vizavi de mine,stie ca a plecat,fara sa spuna...si si-a lasat copii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon de domiciliu familiar Agavrilesei  Alexandra Agavrilesei Alexandra Buna seara, as dori sa inteleg ce fel de plangere se poate face impotriva unei mame care si-a abandonat domiciliul familiar lund cu ea unul din copii minori si ... (vezi toată discuția)
Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Oare e abandon de famile ? iulia_erika iulia_erika AM PLECAT DE ACASA IN STRAINATATE CU ACORDUL TATALUI COPIILOR CU CARE STAM IMPREUNA DAR NU SUNTEM CASATORITI SI DUPA CATEVA LUNI A INCEPUT CU GELOZIA .TRIMIT ... (vezi toată discuția)