avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatie asociat unic????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatie asociat unic????

as dori sa-mi spuna cineva daca exista o forma legala prin care un asociat unic poate sa scoata ceva bani din firma in afara de dividente

cu mii de multumiri
Nu cred ca ITM-ul inregistreaza aceste cim-uri. Sigur in Bacau nu.
CAS- sanatate se pare ca se deduce, totusi.
FA-TE ADMINISTRATOR (PRIN HOT AGA) LA FIRMA SI ACORDA-TI INDEMNIZATIE LUNARA.ASA SCAPI DE CIM SI INREGISTRARI LA ITM.INREGISTREZI DOAR ACTUL ADIT LA STATUT LA REG.COM
e cea mai buna idee de pina acum,va multumesc dar stiti cumva indemnizatia este asimilata salariilor?
cam cit costa afacerea asta.daca stiti multumesc
e cea mai buna idee de pina acum,va multumesc dar stiti cumva indemnizatia este asimilata salariilor?

Alte discuții în legătură

Gravida cu firma,fara plata asigurarilor in ultimii ani Pavelnina Pavelnina Cum trebuie sa procedeze o gravida care are o firma cu venituri mici,sub salariul minim brut ,fara asigurari medicale platite in ultimii ani,dar care are sotul ... (vezi toată discuția)
Din ce traiesc administratorii? roumanie roumanie Am o intrebare, fiind mai putin cunoscatoare in ale societatilor. Din cate am inteles administratorul unei societati nu mai poate fi angajatul acesteia, si ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)