Cum as putea afla starea civila a unui barbat cu care traiesc la aceeasi adresa de cativa ani? Stiu CNP, si datele din certificatul de nastere si din pasaport. Oricum, nici in CI nu scrie daca o persoana e casatorita ori nu.
El spune ca s-a casatorit in urma cu mai multi ani doar la biserica, in alta tara, unde a stat doar doua luni. Este legala casatoria care a avut loc doar in biserica? Din cate stiu, doar ofiterul starii civile poate oficializa o casatorie.
Unde ma pot adresa oficial pentru a sti adevarul despre starea civila a unei persoane, care poate nu stie ori nu are curajul sa spuna adevarul?
Cunoasteti un om numai cat vrea el si ce vrea el sa cunoasteti, puteti avea mari surprize si de la un om alaturi de care ati trait 30 de ani.
Riscul divortului exista oricum fie ca il stiti de 5 zile inainte sa il luati de barbat sau de 5 ano, iar pt cine isi pune problema divortului inainte de casatorie, clar casatoria cu acea persoana e o greseala. E ceva ce scartaie in relatie daca va ganditi ca va ascunde lucruri.
Scartaiala sunt banii!Ori lipsa de bani! Intre timp am aflat ca au facut niste verighete si au fost intr-o biserica in Londra, intr-o vineri. Le-a citit popa cinci minute cu verighetele pe masa si asta a fost tot. A crezut ca o femeie din Londra trebuie sa fie "bogata". Dar ea astepta bani de la el.
Este adevarat, omul (fie barbat sau femeie) se schimba in timp pentru asta este evolutia fiintei umane.
Va adresati primariei unde a fost incheiata casatoria. Fiind parte aveti dreptul sa cunoasteti acest lucru. Mai mult daca este inscrisa mentiunea de divort pe marginea actului de casatorie aveti dreptul de a solicita un nou certificat de casatorie cu mentiunea de divort.