avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuzuri bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuzuri bancare

buna ziua.
As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata in lei, la oficiile Postei Romane, datorita faptului ca distanta pana la cea mai apropiata unitate RBS e de 160 KM...In timp, nu am mai putut plati la posta, fiind transferate aceste incasari catre CEC. In aceasta luna, fara sa fiu anuntat in vreun fel, la CEC nu se mai poate plati, trebuie mers in alt oras la o alta banca...Acum, ma vad pus in imposibilitea de plata. Ce pot face? Am Incercat sa contactez si banca RBS, insa fara nici un rezultat. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:05, 24 Septembrie 2013
autogeneral a scris:
intr-un sat din Romania...la 4 Km de un oras activ 2 luni / an, cu 2 banci,

In cazul asta puteti merge la una dintre cele doua banci de unde veti putea plati cu ordin de plata catre banca dvoastra.

Ce sa va spun, sunteti un caz aparte!
da, asta as vrea, insa banca nu imi da nici un raspuns, ca sa cer nr de cont in care sa fac plata. Tocmai asta e marea problema
Tocmai ca v-am spus ca RBS persoane fizice a fost preluata de catre Unicredit Tiriac. Trebuie sa faceti un drum la Unicredit si sa va rezolvati situatia, contul si modalitatea de plata!
La posta sau la Cec , nu tot intr-un cont plateati ?
Dati telefon la banca, nici la tel nu raspund, n-au un nr la serviciul clienti ?
Incercati sa le scrieti la Unicredit Tiriac. Daca aveti un avocat prin apropiere poate va indruma el si anuntati banca ca vreti sa platiti dar nu aveti unde. Trimiteti cu AR.

Alte discuții în legătură

Ocpi - ridicare ipoteca _Ali _Ali Buna ziua, Am achizitionat un credit ipotecar la banca ABN Amro in 2007. Aceasta banca a fost preluata de catre RBS care la randul ei a fost preluata recent ... (vezi toată discuția)
Datorie banca ACIM ACIM Am un contract cu RBS din 2008 iar ultima plata am facut o acum 5 ani. Banca a fost cumparata de unicredit tiriac si abia acum am primit niste foi acasa pt ... (vezi toată discuția)
Rambursarea asigurarii pe viata dupa terminarea creditului Daniel1233 Daniel1233 Buna ziua , in urma cu 8 ani am facut un credit la banca ABN Ambro Bucuresti , si o polita de asigurare pe viata.Acum , creditul se apropie de sfarsit si ma ... (vezi toată discuția)