Buna ziua,
As dori sa stiu cum se procedeaza pentru ordinul de protectie?
Se completeaza o cerere tip si o alta cerere de chemare in judecata? Deoarece in cererea tip nu exista rubrica pentru datele paratului.
Cererea tip se completeaza tot in 2 exemplare?
Daca cer aparator din oficiu ca si reclamant, cum pot lua legatura cu aparatorul desemnat?
Daca mama minorului nu respecta hotararile de legaturi personale, ca si victima in cerere trec pe fiul meu iar eu la reprezentant?
Cererea se inainteaza la domiciliul victimei sau la domiciliul reprezentantului?
Multumesc mult anticipat !
Domnule, eu va spun ca nu-i legatura intre hotararea de program de vizitare si ordinul de protectie... asta una.
A doua, v-am intrebat: ati pus hotararea in executare silita?
Multumesc mult. Am rezolvat printr-o asociatie de profil. Probabil trebuia sa postez intrebarea la "procedura in fata instantei". Instanta nu poate hotara detaliat si sa am dreptul sa sun copilul, si sa am voie sa il vad daca ajung prin localitate etc....iar mie nu mi se pare normal ca 3 luni de zile pana imi vad copilul sa nu stiu absolut nimic despre el; sau sa deschis actiune pentru legaturi telefonice, legaturi audio video prin internet, etc....
Vizitare minor
dorel13
Exista o hotarare judecatoreasca prin care autoritatea parinteasca asupra unui minor va fi exercitata in comun de catre parinti. Domiciliul copilului s-a ... (vezi toată discuția)