Stimata d-na, va rog sa ma ajutati un pic. Se pare ca am facut o gafa deoarece, conf spuselor dvs, am afirmat ca toti taticii ar trb “anulati” din viata copiilor lor. Iar eu chiar nu-mi amintesc sa fi facut acest lucru, asa ca va rog respectuos sa-mi indicati unde/cand anume am atacat
orice tata cu virulenta…
nu l-a dorit si l-a recunocut greu dupa 1 an de la nastere,cu mari insistente din partea mea (pentru a nu avea copilul liniuta pe certificat), nici macar nu a dorit sa-l tina vreodata in brate
tatal locuieste in alta parte, are alta viata
nu s-a implicat in cresterea copilului sau educatia lui, nu a dormit nici macar o noapte cu copilul,
copilul are 5 ani jumate, dar eu am asteptat atat tocmai pentru ca am crezut ca tatal se va implica in vreun fel. In conditiile in care sunt singura-singura, cresc, educ copilul si iau deciziile cele mai bune pentru el, eu am tras de el, pentru binele copilului, sa vina in viata lui, iar lui nu-i pasa si isi vede linistit de viata?
Am asteptat 5 ani si 10 luni sa se implice in viata copilului.... Nu mai doresc sa ma milogesc de el sa se joace, sa-l vada, sa iasa, etc.
Cred ca acest comportament nu apartine tuturor tatilor atacati, se pare, de mine. Si intrebarea mea era de ce greseste d-na dorind AP excl.
:offtopic:
Senzatia ca nu mi s-a facut dreptate nu e doar o senzatie, ci o certitudine. Si nu, nu va grabiti sa motivati ca-s subiectiva, deoarece am destule pareri (avizate, as putea adauga) care-mi sustin afirmatia.
Poate nu am dreptate? De acord. Oare as putea posta cateva convorbiri dintre mine si tata, cateva rezolutii si, ca bonus, un rap psi si o poza. Ce reiese din acele inscrisuri? Cine stie, poate chiar faptul ca nu am dreptate…
Ca un mic amanunt, la DGASPC au ramas oripilati de ceea ce au vazut/auzit. Si nu, nu-s rude/prieteni/cunoscuti de-ai mei. Se poate spune ca am falsificat probele. Dar ce te faci cand tatal intra in cabinetul d-nei psiholog si, privat fiind de prezenta av, uita poezia recitata in Instante; si ce afirma tatal in cabinet? Surpriza: exact ceea ce sustin eu.
Poate imi puteti impartasi parerea despre ne-virulenta de care fac uz tatii pe site-urile lor consacrate cand vb de mame. Multumita utilizatorului “proastasatului”, o mama la fel de rau intentionata ca si mine, am inteles mult mai bine motivul pt care primim rasp de acest gen.
Exista Instante si Instante, si nu exista niciuna care sa judece corect? Pai nu asta e de fapt datoria lor? Atunci de ce se mai cheama Justitie? Care este rolul Instantelor? Cred ca-s intr-o eroare totala, am incurcat justitia cu dreptatea... Sau invers…
Cat despre acest "nicaieri in lume" permiteti-mi sa fiu de alta parere. Cu cele cateva probe pe care le am la dosar, si care au fost prezentate oficialitatilor din alta tara, stiti ce raspuns am primit? “Aici, individul ar fi fost inchis pt o buna bucata de vreme, pt asemenea fapte.”
Asa ca este discutabil despre cum “transeaza” instantele noastre, nu cele din alt colt de lume.
Cat despre faptul ca unul castiga si altul pierde…normal. Si nu ar avea logica sa piarda cel ce nu are dreptate? Eu nu merg in instanta ca sa pun magistratii in jenanta pozitie de a ma ajuta sa “lezez” drepturile copilului sau ale tatalui, ci merg acolo in speranta ca se va face dreptate- dreptate dovedita nu cu spusele mele, nici cu biletele scrise de mama acasa, ci cu acte oficiale. :surrender: