Buna seara! Va rog sa ma lamuriti referitor la o problema legata de mediere.Am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pentru o restanta in cuantum de 4500 ron(cauza fiind lipsa unui loc de munca pe o perioada mai indelungata si de aici s-a dat tot peste cap).Intrebarile mele ar fi:cum se procedeaza cu mediatorul? cine pe cine invita la mediator si care este procedura exacta? Pasii care ar urma dupa mediere(daca este cazul).Va multumesc cu respect.
De data asta @johnpescar a dat un raspus corect la care subscriu si pentru care-l aplaud.
Totusi avand un proces pe rol care poate sfarsi cu o hotarare nefavorabila nu prea ai cum sa stai linistit.
@mireladolta,
Eu cred ca trebuie sa depuneti o intampinare ori sa va prezentati in instanta la termenul stabilit si sa solicitati o amanare, sa va angajati ca platiti s.a.m.d.
Spunet acum ca "deja muncesc 12 ore pe zi" ori asa cum am inteles eu poate asa au inteles si altii, adica nu aveti venituri iar daca spuneti ca munciti, nu prea mai inteleg. Munciti gratuit?
De regula cine munceste are si venituri, uneori mai mici, alteori mai mari..., dar exista macar pentru a acoperi, a "carpi" unele datorii in ordinea prioritatilor.
nu am primit inca o citatie...pe actele care le-am primit de la judecatorie nu scrie nici un termen(decat ca trebuie sa depun intampinare in 25 de zile de la primirea acestora).Citatia urmeaza sa vina pana la implinirea termenului de 25 de zile ?(am tot dat cate 3-4 sute de lei dar cand afiseaza noua lista ..penalitatile imi depasesc suma platita de mn #-o)
Va multumesc frumos.
Buna ziua.As dori sa aflu cat costa sa-mi faca un avocat o INTAMPINARE si unde ma pot duce (banuiesc ca la Tribunal in camera unde stau avocatii..) .Va multumesc frumos .
Sigur ca va poate face intampinarea un avocat si este chiar indicat sa discutati cu un avocat daca nu va descurcati singura. Gasiti avocati la baroul avocatilor si prin oras in mai multe locuri unde au birouri de avocatura si de regula au afisat acest lucru la intrare in cladire.
Nu aveti treaba cu Tribunalul. Actiunea dumneavoastra este la Judecatorie si nu la Tribunal. Sigur ca puteti gasi avocati in salile de judecat ori pe holuri atat la Judecatorie cat si la Tribunal sau Curtea de Apel dar acolo oamenii sunt ocupati cu procesele ce le au pe rol zi de zi.