proprietaru a scris:
domnilor..chiar credeti ce ati scris? nu cunoasteti exemple?..recititi din mesaje dle grecu..doar daca doriti sa vedeti ,veti vedea. Eu credca cunosc legea destul de bine..stiti ce mi se spune la sedinte,cand arat ilegalitatea?..lasati dle ca daca am respecta ..ne ar manca cainii...si nici nu se uita la tine...si este corul presedintelui...lasati dle ca ..trece timpul...si primaria? in afara de copy-paste..te indruma la judecatorie...am solicitat de n ori un control de la primarie..si?
S-ar putea ca dl. Adam sa spuna despre o situatie din Iasi. Noi aici la Bucuresti ne confruntam cu exact ce spune dl. proprietaru si dl. Gabi. Pe ce site, al carei primarii sa ma uit ca ma uit? Toata stima daca sunt din Bucuresti dar ma indoiesc.
La noi, de exemplu, sunt cativa cu gura mare, sunt greu de disciplinat si de votat cf. legii, ei spun ca legea sunt ei si nu respecta nimic. Mie mi se pare foarte grav atata vreme cat apar decizii aberante luate de comitet fara acordul AG si implica totusi decizia tuturor proprietarilor legata de cheltuieli masive, de schimbarea aspectului proprietatii.
Asa se dezvolta acest spirit de haita monopolista care taie si spinzura si sfideaza orice drept conferit de lege.
Asta apropo de exemplele solicitate de dl. Grecu.
Ce sa mai spun? E adevarat ca iese mahala si ca nu se face mai nimic constructiv, oamenii nu se autodisciplineaza, treaba asta se regleaza de catre legi dar la noi.... De aceea eram curioasa daca stie cineva vreo situatie de sanctiuni aplicate comitetelor, presedintilor care nu respecta legea.