avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz semnatura 1 vecin privind art. 42 din Legea nr. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz semnatura 1 vecin privind art. 42 din Legea nr. 230/2007, si a administratorului blocului

Buna ziua,

Vreau sa infiintez un srl intr-un bloc de locuinte, cu domeniul de acvitiate : "activitate de birou" - pe proiecte cu fonduri structurale si dezvoltare web (ceea cea nu implica lucrul cu publicul), si am urmatoarele probleme:
1) vecina de sub mine are peste 75 de ani si ma acuza in permanenta ca fac zgomot, cu toate ca i-am spus sa cheme politia si sa primesc amenda daca se adevereste acest fapt, si nici pana in prezent nu am primt vre-o amenda contraventionala , fiindca dansa are probleme cam cu toti vecinii din jur (pe acelasi motiv al zgomotului)
2) vecina de deasupra mea a inchiriat apartamentul si nu pot sa iau leg. cu ea in nici un fel.
3) am semnaturile tuturor vecinilor in afacra de cei 2 , este necesar neaparat sa semneze ei? si daca da cum pot face sa se vada daca ei nu semneaza pe baza unor motive reale sau imaginare, ma pot adresa instantei pt. asta?
4) administratorul nu este de acord sa semneze pe motivul ca nu vrea firme in bloc ("deschid cutia pandorei").

Scutim bugetul de stat de niste taxe si impozite (prin neinfiintarea firmei in urma unor refuzuru nejustificate)?, chiar destinul meu si procesul de iinfintare a unei firme depinde de toanele unor persoane (pensionare)? care in loc sa aduca bani la buget in cheltuie?..

Va rog sa ma ajutati !!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:09, 27 Aprilie 2009
nu pot vb cu ei,, ma jignesc,, sunt oameni cu caractere indoielnice,, tocmai asta pun in discutie - motivele lor pt. care nu semneaza.

ma gandeam sa ii dau in judecata dar nu stiu daca pot, fiindca imi aduc un prejudiciu
Afacerea Dv. nu este in pericol pentru ca va puteti inchiria un spatiu si in alta parte decat in acest apartament. Sau apelati la o ruda, la un prieten care sa va serveasca in acest mod, sa infiintati sediul afacerii Dv. la adresa lor. Deci bugetul tarii n-ar risca sa fie prejudiciat de o baba rautacioasa si o necunoscuta de negasit.
pot sa infiintez sediul firmei la parintii prietenei mele?,, chiar daca numai are buletinul pe acea adresa?

asa mi-ar fi usor,

Puteti sa o infiintati unde vreti dvs. cu conditia sa aveti acordul vecinilor:sus, jos, stanga, dreapta sau functie de caz si in plus, acordull as. de proprietari(pe acelasi formular). Este posibil ca asociatia sa incheie cu dvs. o conventie de decontare a cheltuielilor la asociatie, lucru benefic deoarece aceste cheltuieli fiind pe firma,le puteti deduce.
Daca ati parcurs legislatia, vedeti si:[ link extern ]
In rest sfaturile de mai sus sunt de nota 10.
Mult succes!
Buna ziua, si eu doresc sa infiintez un srl cu activitate de birou in apartament. Chiar am nevoie de semnatura tuturor locatarilor din scara sau bloc (sunt 2 scari) ? Nu se poate doar din partea administratorului si a presedintelui asociatiei de locatari ? Din moment ce activitatea de birou nu-i poate afecta pe vecini in nici un fel ? Multumesc pentru timpul acordat !

Alte discuții în legătură

Cum obtin acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru schimbare destinatie apartament pentru sediu social? Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc [b]In caz de refuz[/b] al din partea Asociatiei de proprietari si/sau al vecinilor pentru a-si da acordul cu privire la schimbarea destinatiei apartamentului ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl (acordul unui vecin) evgheni evgheni Buna seara. Vreau sa infiintez o s.r.l. cu sediul in apartamentul meu. Problema este ca nu pot obtine acceptul unuia ditre cei 4 vecini directi. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Vreau ca asociatia(de locatari) sa-si faca corect treaba!ajutati-ma! noaghium noaghium Acest site e de mare ajutor,mai ales ptr. oameni comuni,ca si mine.Eu am o mare problema cu asociatia si datorita sfatului unui domn avocat,am obtinut o copie ... (vezi toată discuția)