Salutare!
E cineva amabil sa-mi spuna si mie cum scap de o problema civila?
Acum 2 ani am cumparat un teren de la o persoana fizica cu 25 milioane de lei,dar nu am facut acte prin notar,ci doar un act de mana cu trei martori.
Acum cand sa incheiem actele prin notar,persoana respectiva nu mai recunoaste nimic.A zis ca in cel mai bun caz imi da banii inapoi,fiindca nu mai vrea sa vanda acele teren.
Am vreo sansa sa mai inchei acea vanzare legal,
sau sa ma multumesc cu speranta ca imi va inapoia banii?
E valabila acea vanzare sau nu?
Va multumesc anticipat in speranta unui raspuns.
Apelez cu disperare la dumneavostra,fiindca nu am posibilitati financiare, fiind angajat cu salariu minim pe economie.
Astept cu nerabdare raspunsul unui binevoitor.
M-a sunat partea adversa si mi-a spus ca imi da 25 de milioane, si atat, si mi-a zis ca "oricum nu am ce sa comentez ", ca ma obliga sa iau banii prin instanta si daca refuz si vreau terenul si nu accept banii, ii pierd si pe astia si daca el imi propune in instanta sa imi dea banii, nu mai intra sub incidenta legii penale pentru infractiunea de inselaciune, pentru care,zice dansul, nu prea am sanse sa-l acuz. Ca daca il acuz si nu e asa, ma acuza apoi de calomnie si citez "Faci puscarie, bai, amaratule, ca eu cunosc tot Tribunalul!".
Mai mentionez ca pretul terenului pe care trebuia sa mi-l vanda a crescut intre timp de 10 ori (!!), el luand 250 milioane pe acel teren.
E adevarat ca daca imi propune sa-mi dea banii, iese de sub incidenta acuzatiei de inselaciune?
Aceasta e ultima mea intrebare. Va multumesc tuturor pentru ajutor si astept sfatul vostru, pe care il voi aplica.
eu nu cred ca el iti poate da cat vrea ci se vor face evaluari si actuaizari si uite asa planurile lui vor fi data peste cap, si poate si cu niste daune interese suma poate fi chiar frumusica.si daca a fost de acord sa iti dea bani, in conditiile in care "cunoaste tot tribunalul" e clar ca "tot tribunalul" l-a sfatuit sa iti astupe gura cumva ca e "nasol":D
deci ....nu e cum vrea el...
bafta multa si un avocat bun sa se lupte cu "tot tribunalul"( m-a amuzat rau asta):))