avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire dubla
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire dubla

Buna ziua,

Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri.
Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se vireaza practic 50% din salariu, vineri am fost sa imi ridic ce imi mai ramane din el si am fost informata de faptul ca a mai ajuns o porire si ca am contul blocat. Desi am informat cel de-al 3-lea executor ca salriul este deja poprit in valoarea maxima el refuza sa ridice porprirea de pe cont, asta desi eu nu am fost instiintata cu privire la poprire si nu regasesc pe site-ul judecatoriei cererea de infiintare a acesteia.
Am un copil de 7 ani in ingrijire si in momentul de fata nici un ban deoarece tot salariul este blocat, inclusiv contul de alocatie a copilului. ce pot sa fac in aceasta situatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adi1404 , utilizator 13:04, 8 Aprilie 2014
De la banca acum am venit, nu au facut nici o revenire catre juridic pt ca nu au vrut sa o enerveze pe directoarea de departament. Au plangere la ANPC facuta. Angajatorul ma pune sa fac cerere in care sa motivez solicitarea si sa o semneze toti directorii din firma, ceea ce este imposibil pt ca sunt mai mereu blocatie...mi-au dat o solutie fara solutie ca sa zic asa...
Sunteti ghinionista. Cei de la Banca sunt idioti, dar isi vor da seama cand vor primi amenda de la ANPC. Chiar daca au o procedura idioata, se poate deroga de la ea, pentru a se respecta dispozitiile legale. Ei nu au voie sa blocheze mai mult decat prevede legea, iar daca s-a blocat deja de catre angajator maximul legal , atunci nu au voie sa blocheze nimic. va incalca dreptul la viata, ceea ce este foarte grav.
o alta zi...alte 3 telefoane date directoarei de sucursala...dupa fiecare din ele am primit acelasi raspuns "nu am nici o noutate, sunt foarte delasatori astia din sediul central, ii sun si te sun eu imediat".....deja ma amuza...o dau din plans in ras.....ANPC-ul probabil imi va raspunde in 30 de zile...am vazut ca acesta este termenul legal de raspuns
Doamna, e bine ca radeti, inseamna ca buba nu-i asa urata.
Mai aveti si posibilitatea chemarii la mediere a bancii, dar nu cred ca merita.
Eu faceam deja plangerea penala.
Oricum, va garantez ca o sa isi ia amenda serioasa de la ANPC.

p.s. Spuneti-i dnei director de sucursala ca ii faceti plangere penala pentru abuz in serviciu, pentru ca domnia sa este cea care are in fisa postului controlul asupra operatiunilor pe contul respectiv.
O sa va rezolve imediat problema.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
ContSters214341, utilizator
M-au sunat aseara ca se rezolva, s-a raspuns de la juridic dar nu mai era nimeni la popriri la ora 17:00 sa deblocheze suma. Mi-au spus sa notific executorul in scris cu privire la solicitarea pe care am facut-o catre banca, in care sa ii spun din nou numele angajatorului pt a avea o dovada daca ajungem in instanta cu el ( cum ca ar putea spune in instanta ca m-am opus executarii asta desi eu l-am anuntat in scris deja care este angajatorul si l-am rugat sa trimita ce e nevoie). E posibil sa faca asa ceva? Adica sa dau din lac in put?

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Executare silita - blocare cont salariu mri mri Buna ziua. Am primit la serviciu instiintare de poprire de la executor judecatoresc pentru un credit restant , mi s-a infiintat poprire, s- a transmis prin ... (vezi toată discuția)