avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire dubla
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire dubla

Buna ziua,

Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri.
Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se vireaza practic 50% din salariu, vineri am fost sa imi ridic ce imi mai ramane din el si am fost informata de faptul ca a mai ajuns o porire si ca am contul blocat. Desi am informat cel de-al 3-lea executor ca salriul este deja poprit in valoarea maxima el refuza sa ridice porprirea de pe cont, asta desi eu nu am fost instiintata cu privire la poprire si nu regasesc pe site-ul judecatoriei cererea de infiintare a acesteia.
Am un copil de 7 ani in ingrijire si in momentul de fata nici un ban deoarece tot salariul este blocat, inclusiv contul de alocatie a copilului. ce pot sa fac in aceasta situatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adi1404 , utilizator 13:04, 8 Aprilie 2014
Cu respect,

Vi s-au dat 5 pagini de sfaturi. Nu cred ca vi se pot da altele in plus fata de ele. Nu vi se cere sa le aplaudati, dar macar faceti un efort si cititi-le pe toate si vedeti daca mai puteti face ceva.
Am inteles, multumesc frumos si imi cer scuze
Sper ca nu ati inteles gresit mesajul meu.
Aveti aici toate sfaturile de care aveti nevoie. Folositi-le!
1. Plangere ANPC, se rezolva cel mai rapid. Vor lua 50.000 lei amenda.
2. Plangere penala impotriva bancii si impotriva executorului.
Buna ziua,

Ma scuzati ca insista cu intrebarile insa angajatorul refuza sa imi dea salariul de la casierie pe motiv ca ar fi execptie de la regula. Mi s-a comunicat ca ei sunt obligati sa imi dea salariul in functie de cum doresc eu sa incasez. Exista vreo prevedere reglementata in codul muncii?

Acum am trimis plangere la ANPC. Multumesc din suflet. mai am doar sa rezolv cu angajatorul pt ca saptamana viitoare se vireaza urmatorul salariu si daca nu se rezolva pana atunci...
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cereti angajatorului sa va dea banii cash, la casierie sau la conta, se poate si asa. Explicati ca trebuie sa traiti si nu puteti sta dupa banci, o luna, ca sa aveti ce manca.

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Executare silita - blocare cont salariu mri mri Buna ziua. Am primit la serviciu instiintare de poprire de la executor judecatoresc pentru un credit restant , mi s-a infiintat poprire, s- a transmis prin ... (vezi toată discuția)