avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie

ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta
buna ziua! am si eu o intrebare la dvs. eu si sotul meu suntem casatoriti de 7 luni(oct 2010),nu avem copii,nimic impreuna. el a plecat fara sa spuna nimic-doar k intre noi nu mai e nimic-ar mai fi ceva dupa nunta banii care au ramas a vrut sa-i punem pe numele meu. acum ii vrea . are vreo sansa,avand in vedere ca eu nu am vrut si nu vreau sa divortam? va multumesc.
si inca ceva:il pot denunta ca a parasit domiciliul fara motiv?
@cryssvero,

Sotul poate sa divorteze,indiferent daca dvs. sunteti de-acord sau nu.
Darurile de nunta (in speta,banii) sunt bunuri comune,iar nu bunuri proprii ale sotului dvs.
Nu,nu il puteti denunta pentru parasirea domiciliului,chiar daca este cu sau fara motiv.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minor atomica_8700 atomica_8700 buna ziua.sunt casatorita de 2 ani,am un copil de 4 luni iar sotul a plecat de acasa.as vrea sa stiu ce acte trebuie pt inaintarea divortului si cum sa obtin ... (vezi toată discuția)
Divort parasirea domiciuliului conjugal lisnik_19 lisnik_19 buna ziua am o intrebaresunt cetatean al r.m si sunt casatorita cu cetatean roman. eu lam parasit si lam rugat sa div amiabil si el ma ameninta ca da div ca ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna ContSters274581 ContSters274581 Vreau sa divortez dar sotul nu doreste din motive de ordin material cred eu.Cum ar fi mai bine sa procedez/? Nu doresc despagubiri doar sa divortez.El are ... (vezi toată discuția)