Eu am spus EXACT ceea ce s-a intamplat, am fost sa achit impozitul la casa si am constatat ca am o amenda pe adresa respectiva, amenda care nu era a mea, era a domnisoarei care i-am facut binele (de unde si vorba cu facerea de bine......), in anul urmator am fost sa achit impozitul la casa si am constatat ca aveam si o masina inmatriculata pe acea adresa, asta fara sa ma anunte macar.
In alta zi m-am trezit cu un politist la usa ca sa ii inmaneze o invitatie la politia din Timisoara pentru ca acea masina a fost parcata pe trecerea de pietoni, nu de catre prietena nepotului pentru ca nu avea carnet, de fratele ei, dar fiind masina pe numele ei au ajuns la mine.
Cine face ca mine, ca mine sa pateasca!! X-(#-o
E o interpretare ad prostiam, dupa mine. Daca discutam despre certificatul fiscal al unui contribuabil, acesta trebuie sa se refere la acel contribuabil si nu la mama lui sau la amanta. Datoriile trebuie sa fie ale contribuabilului, ca datoriile nu sunt ale unui domiciliu sau ale unui imobil.
Corect ce spuneti, dar acel contribuabil nu trebuie sa faca buletin la 100 de delicventi si dupa aceea sa ridice din umeri, daca bagi pe cineva in casa raspunzi pentru el.
Fiscul de la cine sa recupereze amenzile?