avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum procedez pentru a face buletin unui prieten la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum procedez pentru a face buletin unui prieten la domiciliul meu si care sunt riscurile?

buna!ce m-i se poate intampla daca ii fac buletin unui prieten la domiciliul meu?ce trebuie sa fac pentru asta?si la ce ma oblig eu sau el?
Cel mai recent răspuns: Carmen G , utilizator 16:08, 4 Decembrie 2013
PV de contraventie trebuie sa contina datele de identificare ale contravenientului,astfel incat exista posibilitatea reala de constatat din cuprinsul nume ,prenume,CNP ,ca acesta nu corespund si nu apartin titularului de rol fiscal
Sunt de acord cu germanalex pana nuse va ajunge la cedo cu vreo asa speta probabl ca vor ramane la fel din nefericire in romania fooarte multe legi sunt abuzive sau interpretate abuziv ceea ce ne complica tuturor din ce in ce mai mult viata
Ar mai fi o varianta in sesizre d catre avocatul poporului a curtii constitutionale pentru ca este o aberati ce depaseste orice limita
Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2013
alina_25, utilizator
alina_25 a scris:

sesizre d catre avocatul poporului a curtii constitutionale pentru ca este o aberati ce depaseste orice limita
[/quot
Nu se justifica sesizarea curtii constitionale
In spta dedusa discutiei nu se face referire la existenta de aspecte de neconstitutionalitate a temeiului juridic respectiv OG nr 2/2001
Concret este vorba despre eroarea din partea reprezentantilor autoritatii fiscale de a constata diferenta dintre datele de identificare ale titularului de rol fiscal si cele ale contravenientului

Cum adica acea prostie in legislatie va supravietui? Unde e scrisa prostia asta, da-ti-mi un articol, un numar, ceva, ca nu fac fiscal si nu stau sa caut acul in carul cu fan...
Repet: eu cred ca e o interpretare gresita a legii si nu ca zice asa ceva la lege. Daca ma insel, dati-mi un temei de vreun fel.

Thran, e normal sa vina acolo amenzile si masina inmatriculata si instiintarile oficiale... ce nu e normal e sa trebuiasca sa plateasca altul.
In consecinta: v-a pus cineva sa achitati datoriile altei persoane? Asta vreau sa va intreb.
Ca domiciiul persoanei fizice e si fiscal, asta stim cu totii, unde sa vina amenzile? La fel cu inmatricularea sau cu "invitatia". De aici pana la obligarea dv. la plata mai e ceva cale, or eu despre asta intreb.
Eu am dat un sfat si am povestit ce s-a intamplat, nu am avut nevoie sa vand ca sa stiu daca ma punea la plata, dar banuiesc ca nu se elibera certificat fiscal daca aveam datorii, eu sau altcineva, pentru ca o locuinta se vinde fara amenzi si alte tinichele.
Dar va propun sa incercati dumneavoastra daca sunteti curioasa, eu nu am asemenea curiozitati.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
ContSters241232, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la primarie Aurel.207 Aurel.207 Buna ziua! As dori si eu ajutor (sfaturi) in urmatoarea situatie: Am vandut un autoturism si cei de la primarie nu vor sa mi l scoata de la impozit cum ca as ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente gnr gnr am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Diana Pilat Diana Pilat Buna ziua,am o întrebare în legătură cu fiscalul pt o mașină înmatriculată în România ,că sa il elibereze trebuie obligatoriu plătite toate taxele ... (vezi toată discuția)