avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Service judecata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Service judecata

Acum jumatate de an, am apelat la polita casco cu regres pe RCA-ul vinovatului.S-au creat toate documentele,2 dosare( alte zgarieturi).Nu am vrut un service agreat de Casco si am ales eu unul mai aproape de casa. Cererile de inlocuire piese au fost facute de mine si aprobate de evaluator. Acum o luna primesc o instiintare acasa cum ca casco renunta la mine din cauza unei rate neplatite la timp. Am rugat brokerul sa obtina mai multe informatii si dupa dansul nu a mai raspuns la telefon. Din discutiile avute cu asiguratorul Casco sa aflu ca este vb de rata2 care ultima zi a termenului scadent a fost chiar in ziua accidentului. In documentul de introducere in reparatie data evenimentului este ok. Data deschiderii dosarului a fost 5 zile dupa accident.
Si azi ma suna reprezentantul service-ului ca unul din dosare nu a fost platit de Casco pe motiv de neplata a ratelor. Pe langa toate astea eu am platit brokerului si rata 3. Risc sa fiu dat in judecata ?
Cel mai recent răspuns: aldos , utilizator 11:01, 17 Iulie 2014
Buna ziua, Asta e problema ca nu am platit la timp. Perioada de plata s-a suprapus cu cea a evenimentului. Aveam data scadenta pe 18.02.2012 si eu am platit pe 18.03.2012. Dar m-am incadrat in cele 30 de zile de repunere a politei, dar brokerul a uitat sa faca acest lucru.
Multumesc.
Verificati si daca la respectivul dosar firma de asigurari a dat accept de plata service-ului ! In mod normal in baza acestui act cei din service va puteau elibera masina inaintea platii facturii !
Am luat masina din service, deci acceptul de plata s-a dat. Problema e ca dupa 4 luni, au descoperit ca rata 2 nu este platita la termen, oricum eu am platit si rata3.
Solicitati service-ului o copie a aceptului de plata si dupa aceea faceti o adresa firmei de asigurari. Este posibil ca la mijloc sa fie o neglijenta in serviciu si nu sunteti dvs raspunzator de asa ceva, sa se impute suma celui care a dat acceptul de plata ! Prin acceptul de plata firma de asigurari a certificat faptul ca nu exista obiectiuni la deviz si la dreptul dvs de a primi despagubiri !
OK. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Rata daunei la asigurari casco tig tig RATA DAUNEI LA ASIGURARI CASCO Buna ziua, Autoturismul personal a fost accidentat de un TIR ,VINA CONSTATATA de politie este a celuilalt conducator ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco - de la rca sau de la persoana fizica georcaeff georcaeff Buna ziua! Am avut un eveniment rutier soldat cu vatamari corporale si am fost declarat vinovat. Masina cu care am intrat in coliziune era in leasing si avea ... (vezi toată discuția)
[editat] - nici un semn - nimeni nu zice nimic - [editat] doinageorgescu doinageorgescu Buna ziua, In data de 16.10.2013, am fost implicata intr-un accident rutier la trecerea de cale ferată, fiind parte PAGUBITA! Accidentul sa produs in jurul ... (vezi toată discuția)