avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solutie nefavorabila de la Parchet pentru pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solutie nefavorabila de la Parchet pentru pensia alimentara - Contestatie la solutie

buna-ziua. acum 4 luni am depus o plangere penala la Parchet pentru abandon de familie impotriva fostului sot, care imi trimite o pensie lunara de 34 lei, de 7 luni incoace,si pana acum. acum 4 zile am primit o rezolutie de la Parchet, cum ca nu este abandon de familie, si nu s-a dovedit termenul de rea-credinta, fostul sot dovedind ca beneficiaza de un ajutor social de 136 lei. copilul meu are 8 ani,si merge la scoala, eu neavand venituri, si facand eforturi disperate sa imi tin copilul in scoala, am fost la un avocat,si mi-a facut o contestatie la solutie, aratand ca solutia e nelegala si neintemeiata,sotul fiind apt de munca,si-a scos ajutor social,tocmai ca sa nu mai imi trimita pensia. ca urmare,am cerut o pensie minima . ce sanse am cu aceasta contestatie, va fi anulata rezolutia,sau nu. multumesc.
Cel mai recent răspuns: adalyfe , utilizator 11:16, 7 Decembrie 2013
Multumesc tuturor care mi-ati raspuns la mesaj!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minor miru-mir miru-mir doresc sa mentionez ca in data de 31 ian a,c am obtinut o sentinta judecatoreasca prin care fostul meu concubin a fost obligat la plata sumei de 175 ron lunar ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca rezolutia procurorului? am vreo sansa sa obtin ceva?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu In urma divortului fostul sot a fost obligat la plata sumei de 200 ron pentru 2 copii minori. Pensia de intretinere i-a fost stabilita la venitul minim ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .ma numesc CLAUDIA .am divortat din 13.01.2010 .Am 2 fete si fostul sot a fost obligat prin lege sa plateasca pensia alimentara ,bani pe care nu i-a ... (vezi toată discuția)