avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil cu pãrinþi necãsãtoriþi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil cu pãrinþi necãsãtoriþi

Buna ziua. Sunt necăsătorită, am un copil recunoscut de tatăl lui, dar la a cărui creştere nu participă deloc. Nu locuim împreună. Ce drepturi are tatăl asupra copilului în acest context?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:44, 10 Decembrie 2013
Deci, aveti un tata care vine macar o data pe saptamana sa-si vada copilul si care contribuie, in masura in care i-o cereti, la cheltuielile cresterii copilului si care nu vrea sa se intalneasca cu parintii dvs.

Are toate drepturile pe care le aveti si dvs.

Va cere sa vada contractul casei - conditioneaza ceva de vederea acestui contract? sau pur si simplu nu vrea ca al lui copil sa creasca in casa parintilor dvs?
sau poate nu vrea sa fie data fara de parintii dvs cand vine sa-si vada copilul sub pretextul ca e casa lor ...
Condiţionează relaţia noastră şi mutarea lui în această casă de vederea contractului. Plus alte căteva condiţii, dar aceasta mi s-a părut cea mai suspectă. Cheltuielile lui lunare cu copilul nu depăşesc 100 ron, in momentul de faţă.
Nu stim cum gandeste tatal, nu are sens sa presupunem ca e interesat de casa in sine, iar cu patitul.. ne gandim prea departe. De patit, o poate pati si el.

relatia dvs e alta poveste, nu poate exista sub conditii. Nu vrea sa se mute, sa nu se mute. Nu vrea sa stea in casa altuia, sa plateasca chirie si va mutati impreuna in alta parte si casa asta o inchiriati, nu e o problema.
Intretinerea acordata e mica, poate vorbiti mai mult pe tema asta.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ... copil toricelli toricelli Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa procedez in urmatoarea situatie: Sunt mamica unei fetite de doi ani recunoscuta de tatal ei de care m-am ... (vezi toată discuția)
Probleme vizite minor 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, Desi am acceptat de fiecare data \"cerintele\" de vizitare ale biologicului, acesta a inceput sa creeze probleme. A vazut copilul de 4 ori in 2 ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita tata adria3asmel adria3asmel In urma divortului ex-ul a obtinut un anumit program de vizitare care il nemultumeste. Deoarece casa in care am locuit este doar pe numele lui, eu cu copiii am ... (vezi toată discuția)