avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
are cineva idee daca se da cumva grila examenul de adimtere in barou ?
N-as crede....Probabil ca vor pastra subiectele de sinteza...;)
Sunt si eu curios care sunt cartile de pe care se invata pentru examenul care va fi? Numele cartilor, autori, edituri ... Asta, bineinteles, in cazul in care s-a apucat lumea sa invete. Multam.
Eu mi-am cumparat Drepturile reale principale - Corneliu Birsan- editia 2009; m-am gandit sa incep cu civilul, pentru ca mi se pare cel mai "stufos". As avea si eu o ntrebare, pentru cei care studiaza materia pe subiectele afisate in anii anteriori (si nu numai pentru ei): la circulatia juridica a terenurilor proprietate privata - ca subiect de examen, ar trebui mentionate si regimurile juridice din prioadele 1947-1990 si 1990-1998? in prezent fiind in vigoare L 247/2005, care a abrogat L 54/1998.....
alina_ciobanu a scris:
Stie careva daca sunt bune cartile postate pe site-ul admiterebarou.ro ??? Le-a folosit careva, in anii trecuti?

Nu stiu cum e cu folosirea, dar m-am uitat foarte putin prin doua din ele. Mi s-au parut extrem de "subtiri", adica insuficient pentru examen. E drept insa ca o parere mai avizata ar putea avea cineva care s-a dus la examen numai cu atat.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)