avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
legea prevede ca examenul de admitere in avocatura se organizeaza in semestrul 4 al fiecarui an....
Body a scris:

Aceiasi probl o am si eu....mult mai stufoasa e tematica...eu citesc tot si insist pe subiecte...e clar ca daca imi va da un subiect doar din tematica, nu si cuprins in subiecte...#-o...dar oare e posibil??:O

ideal ar fi sa citesti si toata tematica, nu numai subiectele...ca sa nu ai surprize.
mult succes la toti care veti sustine acest examen, eu unul m-am saturat de avocatura :tooth: ..mai bine ramaneam jurist :D
Atunci cand esti jurist depinzi foarte mult de angajator...azi e nr 1...maine, pe timp de criza, nu mai exista.Nu e o problema daca ai 30-35 de ani...dar ce te faci daca ramai fara job la 40 de ani...oare te mai angajeaza cineva asa usor...sau vin cei mai tineri din spate?
Este unul din avantajele avocaturii!Te organizezi singur, iti asiguri singur slujba..te califici tu ca persoana si nu depinzi de nimeni si nimic! Este adevarat ca sunt multe dezamagiri...dar si satisfactii!
In anul 1 de facultate aveam un profesor care pe vremea aia ne "plictisea" cu vorba:
"Invatati!Cu o diploma( lato sensu=cunostinte stufoase) nu mori de foame, nici in vreme de razboi, nici de pace!!
Vaai ce mare dreptate ii dau azi profesorului!!=D>=D>=D>
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2009
Body, utilizator
:closedtopic:
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2009
Body, utilizator
Folositi cu incredere functia de editare a mesajului anterior, postarea de mesaje consecutive este contrara regulamentului de postare. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)