avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Raspuns pentru body: eu am invatat drepturile reale dintr-o editie 2008 ed. Hamangiu - Corneliu Birsan iar TGO dintr-un tratat mai vechi - din 2000 - Statescu si Birsan (ed. All Beck); deocamdata sunt singurele parcurse temeinic; acum ma chinui cu Succesiunile - Fr. Deak - am un tratat din 2003 si relansez intrebarea: sunt si editii mai noi? sau alti autori preferati pentru succesiuni?
Spor la invatat sa avem !
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu legea 51/95,e buna modificarea data de OUG 159/2008?Sau ,mai trebuie altceva?Ca deja m-am zapacit cu legea asta#-o
Legea ca legea, usor de obtinut actualizata, mare atentie la statut! A fost modificat de 3-4 ori in ultimul an, si desi de fiecare data hotararea UNBR mentioneaza ca statutul va fi republicat dansu-se textelor o noua numerotare, acest lucru nu s-a intamplat. Ceea ce gasiti in programele legislative nu este la zi, uitati-va pe hotararile publicate pe site-ul UNBR si verificati (cateva exemple: formarea profesionala, asistenta judiciara si extrajudiciara, examenele unice, si cred ca mai sunt - nu au fost incluse in statut).
Multumesc frumos,o sa caut pe site sa vad ce e cu modificarile astea.
Stie cineva ce subiecte s-au dat in anii trecuti?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)