avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Buna,
Probabil, examenul se va sustine prin lunile noiembrie, decembrie, iar in ceea ce priveste faptul ca va fi national...cred ca vor fi subiecte unice, desi nici aici nu e sigur, dar mai mult ca sigur nu se va sustine la Bucuresti.
Data examenului nu conteaza la ora asta. Importanta este tematica, dupa ce manuale sau carti trebuie sa invatam pentru examenul de primire in barou in anul 2009. Este cineva care ma poate ajuta ce sa caut ?
Va multumesc.
Din pacate se va sti si acest lucru numai atunci cand se va anunta metodologia si tematica de examen....X-(
Incercati tematica de anul trecut. Oricum nu se vor schimba multe. Cat priveste bibliografia...daca vor fi subiecte unice incercati autorii de prin bucuresti sau mai bine zis doctrina la care a dera acestia. Eu as opta pt Viorel Mihai Ciobanu la procedura civila, Neagu la procedura penala; Mitrache/Bulai/Dobrinoiu la penal iar la civil: G. Boroi, Barsan si Statescu, Fr. Deak.................
Stie cineva ce subiecte s-au dat la civil, la Cluj, anul trecut?
Voi dupa ce autori invatati realele si obligatiile...ce editie?
Cum stati cu invatatul.?.eu doar partea generala si persoanele le-am invatat pana acum...#-o
Sper sa se sustina examenul cat mai aproape de sfarsitul anului :yeah:
Spor la invatat sa aveti!!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)