avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Multumesc pentru raspuns. M-am gandit ca totusi ramin la autorii consacrati si multa munca. M-am apucat de penal, intrucit fac si masterul in domeniu si tot trebuie sa ma pregatesc si pentru sesiunea ce va urma curind. Anul asta incerc si eu examenul al Barou, sperand intr-un rezultat favorabil mie. Stau insa foarte prost cu timpul alocat invatarii, intrucit am un serviciu stabil, destul de presant, intr-un domeniu care nu are nici o legatura cu dreptul. Vreau anul asta sa fac o schimbare majora de macaz. Nu stiu daca se mai incumeta cineva la asa ceva, mai ales la varsta mea, insa...incerc :). Asa ca bafta tuturor si sa auzim numai de bine.
Din ce m-am uitat eu pe Demoul de pe siteul ala cartile cuprind in mare parte tot ceea ce este si in sintezele care circula pe aici ( e adevarat ca am verificat decat la Civil dar cred ca sunt toate la fel :D)... numai ca sintezele nu sunt aranjate in pagina, ordonate, etc.

Nu cred ca un subiect care are o 20 de randuri poate fi de ajuns ca sa iei maxim de punctaj intr-un asemenea examen, asadar cred ca trebuie sa invatam si pe langa.

PS: Tocmai mi-am luat si eu tratatul de drept succesoral si Contractele Speciale de Deak si dupa ce am aruncat un ochi pe unele subiecte rezolvate prin sinteze si am comparat cu ce am gasit in cartile astea pot sa zic ca este cam mare diferenta. :D
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2009
Hai-Hui, utilizator
Buna Ioana,
Ai aflat cumva unde se va desfasura examenul de admitere anul acesta si daca e grila, sau nu?
Ai inceput sa te pregatesti?Am auzit ca examenul se va sustine totusi in august...oare cate luni de studiu( in medie 6h/zi) e suficient pentru a face fatza unui asemenea ex?
Lasa-ne cu augustu tau, habar n-ai ce vorbesti
Monique ,daca ai tu mai multe informatii , impartasaste-ne si noua cateva dintre acestea ;)
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)