avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Care va fi data acestor examene? am auzit o varianta , neoficiala ce-i drept , conform careia examenul de admitere la INM, Notariat si Barou se vor da in acelasi timp ;)


Are cineva alte informatii cu privire la data la care se va sustine acest examen ? :((:((
Asa am auzit si eu, ca se vor sustine in acelasi timp.....la Cluj se zvoneste pe la barou ca s-ar da in august toate...nu e nmk oficial insa...#-o
pregateste te ca si cum ex ar fi in aug....si dk va fi mai tarziu...cu atat mai bine!
succes!
cum stati cu invatatul?cat ati parcurs?
Aceiasi probl o am si eu....mult mai stufoasa e tematica...eu citesc tot si insist pe subiecte...e clar ca daca imi va da un subiect doar din tematica, nu si cuprins in subiecte...#-o...dar oare e posibil??:O
Cata materie ai parcurs?
=D>
daca afli mai multe detalii despre admitere, te rog scrie-mi le si mie la satned9@yahoo.com multumesc mult
andreea stefan

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)