avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Am sunat si eu.:D Mi-a zis o doamna draguta de acolo ca sunt multe lucrari si nu au venit toate si sunt greu de centralizat si... etc. Or sa incerce sa le afiseze astazi dar nu se stie nimic.

Cel mai probabil maine se vor afisa si pe site si la sediul baroului.

Nervi de otel si din partea mea... eu deja stau ca pe ace...:((
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
Hai-Hui, utilizator
laviniabal a scris:

termenul de inscriere a ramas tot 2 ani, nu???? am auzit ca s-ar fi modificat si ca acum este de 2 luni??? stie cineva despre asta mai multe???

In Decizia 268/2007 scrie :
"Art. 24 - (1) Neînscrierea în Barou, în termen de cel mult 2 ani de la data afişării rezultatelor examenului, a candidatului declarat admis atrage decăderea acestuia din dreptul de a solicita înscrierea în Barou. "

Am cautat modificari ale deciziei si nu exista. Nu inteleg de ce anul acesta s-a tot zvonit ca termenul ar fi de 2-3 luni. :confused:
Acest' miine' a fost si ieri,sper ca miine sa nu fie la fel!:O
Eu,de cand tot astept rezultatele am reusit sa ma conving ca nu voi lua examenul. Eram oarecum in dubiu, dar acum ... sunt sigura ca nu-l voi lua :((
Eu cred ca il vei lua,si nu mai gindi negativ ca cine stie....!;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)