avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
moto a scris:

Nu, nu au limitat locurile sigur. Dar anul trecut, inainte de contestatii au fost 300 admisi. Iar numarul mi se pare foarte mic avand in vedere ca 60% dintre candidati au scris exact ca in carte... :yes:

Anul trecut au fost peste 1000 de oameni... mi se pare exagerat sa sustii ca peste 600 au scris CA in carte. :)

Nu poti sti decat ceea ce ai scris tu, si poate cei de pe langa tine... ;)
Corect. Poate m-am hazardat prea tare in mentionarea acelui procent. Si totusi...300....cam putini.E just ca dupa contestatii inca 300 au fost admisi, in total 600, ceea ce e ok.
moto a scris:

Thanks, Miriapod. Sunt curioasa daca tot 300 vor fi admisi si anul asta...

Da, cei 150 cu telefoane, consultatii la baie, fituici in mod sigur, pe urma cei cu memoria buna, sefii de promotie, etc si cei cu pile carora li se coafeaza lucrarile... cam asa sta treaba.
E, acum m-am linistit ! Dau si la anul! La cit de optimisti sunteti.... #-o:((
da mihi SPAGA a scris:

moto a scris:

Thanks, Miriapod. Sunt curioasa daca tot 300 vor fi admisi si anul asta...

Da, cei 150 cu telefoane, consultatii la baie, fituici in mod sigur, pe urma cei cu memoria buna, sefii de promotie, etc si cei cu pile carora li se coafeaza lucrarile... cam asa sta treaba.

oameni buni, nu mai fiti atat de pesimisti si de negativisti. Eu nu am avut telefon, nu m-am consultat de nicaieri si cu nimeni cand am fost la baie, nu am avut fituici si nici pile si nici nu am fost sefa de promotie. Si uite ca tot am luat examenul din prima.. Deci se poate! Asa ca nu va mai plangeti atata ca se intra numai pe copiat si numai pe pile. Cei care chiar au muncit au intrat! Dar trebuie facute si sacrificii.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)