este foarte bine... inseamna ca le citesc. Munca lor este mult ingreunata de maculatura produsa de utilizatorii telefoanelor... subiectele puteau fi scrise de 10 atat in 5 pagini cat si in 20 de pagini... e greu sa sintetizezi perimarea din tabarca daca o citesti pentru prima data ... mai bine o dictezi pe toata... si tot asa... cu exemple cu numerele articolelor din lege, din cod...
de-aia au fost necesare 4 ore pentru subiecte care puteau fi facute in 2 ore lejer cu scris caligrafic... In patru ore mergeai si la schi nu numai la baie, la tigari si la alte tipuri de aerisire perfect potrivite pentru un examen de asemenea anvergura... tragedie in cinci acte cum spuneam.
mie nu mi s-a dictat si am scris mai mult de 5 pagini. mi se pare greu sa sustii ca ai putea sintetiza cauza actului juridic mai mult decat e sintetizata in beleiu. cred ca exagerezi. pe mine ma bucura ca citesc. decat unii care sa fie plictisiti si sa taie doar ca nu mai au chef. plus ca si tabarca e destul de sintetica. nu poti sa zici ca se extinde nu stiu cat. uite ce e, stiu ca s-a copiat am vazut cu ochii mei. cat de corect e examenul... in conditiile astea nu poti aprecia. tot ce vreau este un feed-back corect a ceea ce am scris, respectiv ca nu cumva dupa ce citesc o lucrare de „hands-free” sa se lase „furati” si sa ma depuncteze ca eu nu am scris cuvant cu cuvant. pe de alta parte speranta moare ultima...
Cata dreptate ai, subscriu si eu ...numai de ar afisa notele alea cat de repede ca simt ca o iau razna...
Ce naiba dureaza atata...oare aflam saptamana asta sau acum centralizeaza de cati admisi e nevoie, deh doar e criza...trebuie bani de prime de vacanta si alte alea...eu sincer sper sa fie cat de multi admisi...si sa ne numaram si noi printre ei...
Dar sa fim seriosi...cate lucrari sa fi fost de 20 de pagini?
Sa zicem ca au fost o treime...si tot finalizau corectarea. Eu cred ca mai degraba nu le-au centralizat...
Plus ca au fost si multi care au iesit din examen dupa o ora...cat sa fi scris acele persoane?
Ok...e datoria lor sa le corecteze cu maxima atentie dar deja informatiile sunt contradictorii: ieri lucrarile se deschideau( ceea ce inseamna ce deja erau corectate) iar azi iar se corecteaza sau se "cosmetizeaza' cum spunea cineva mai devreme?
Si in plus corecteaza niste profesori cu experienta( zic eu) nu sunt acum la prima corectare, astfel incat imi e greu sa inteleg de ce dureaza asa mult!:hammer:
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)