ca si sfat, de obicei evit sa fac acest lucru tocmai pentru ca valoreaza exact cat dai pe ele, adica zero. si totusi, stiu pers care au invatat o luna si au intrat,eu am invatat 3 luni si se pare ca nu a fost suficient. asa ca nu cred ca putem sa dam un termen de genu "daca inveti x luni treci". insa am picat din prostie nu din nestiinta,ii ziceam tipei de langa mine,iar eu pe lucrarea mea am uitat sa trec...si faza din astea. eh acuma asta e,esecul e doar oportunitatea de a reincepe...de data asta mai inteligent.
macar am intrat la master la buget. :happy: :happy:
La BB corectarea lucrarilor dureaza mai mult (asa s-a intamplat in fiecare an).
Am sustinut si promovat acest examen anul trecut si va pot spune ca asteptarea nu trebuie sa lase loc la ganduri negre de genul "aranjeaza lucrarile".
Interesul BB este sa intre cati mai multi avocati, intrucat lunar acestia vor contribui lunar la bugetul Baroului fie ca incaseasa sau nu onorarii. Cat priveste "uscaturile" eu zic sa nu va consumati energia purtandu-le de grija pentru ca piata triaza in timp graul de neghina.
Parerea mea este vor intra toti cei care merita si cei care au tratat cu serioziate acest examen, chiar daca pe langa acestia se vor regasi printre admisi si "uscaturi".
Nu va ganditi ca cineva va avea pretentia sa reproduceti tratate sau manuale pe de rost, anul trecut nu a fost asa si nu vad nici un motiv pentru care ar exista o astfel de pretentie anul acesta (nu este o conditie esentiala pentru aceasta profesie).
Vor fi si nemultumiti cu siguranta, dar in opinia mea asta depinde foarte mult de capacitatea de auto-evaluare a fiecaruia...(multi se evaleaza prin prisma rezultatelor universitare insa acestea nu sunt intotdeauna relevante... sunt universitati si universitati)
Mult succes tuturor (atat celor care inca asteapta nerabdatori rezultatele cat si celor declarati admisi in aceasta frumoasa profesie)!
Contrazic distinsa colega care spune ca cei din barou vor sa intre cati mai multi.
Este pura fictiune logica asta. Daca se voia asa, nu inaspreau conditiile de intrare si nici nu circula zvonul (stim bine ca fara foc nu iese fum) cum ca anul viitor vor exista locuri scoase la concurs... Insa, dupa cum vedem, de la admiterea in barou pe baza unui simplu interviu si pana la un examan de 4 h/zi desfasurat pe parcursul a 5 zile, este o maaareee diferenta.
Ah, si neoficial, chiar nu se vrea acest lucru. Ar trebui sa stii, pentru ca se spune asta chiar la seminariile av. stagiari!
Dau dreptate colegei in schimb, in ceea ce priveste continutul lucrarii. Am mai spus, repet si voi mai repeta daca mai aud negativisti pe aici, anul trecut am luat note frumusele pentru continutul lucrarii, nu pentru cantitate.
Eu nu am umplut paginile de balarii decat la penal :P unde am si picat (tocmai pentru ca am scris mult si prost. Asadar, e de preferat sa fi scris putin insa de calitate. In rest... nu mai am nimicuta de spus. Decat fiti optimisti, ca atrageti energie negativa cu pesimismul! :)
Asteptare usoara si sa dea Dumnezeu sa fie bine-bine!!!
Eu m-am prins ca nu se afiseza cand am vazut dimineata chestia aia cu "suport de curs" uploadata in cursul diminetii
Niciodata nu urca pe site doua lucruri in aceeasi zi.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)