radulescua86 a scris:
lucrarea mea la procedura penala cu ciorna a avut 21 de pagini :P....adevarul este ca eu am scris si mare si labartat...si sincer..daca ei se asteapta sa scriem cuvant cu cuvant din beleiu, tabarca sau altii apoi felicitari celor cu hands-free si prosti noi ca nu am fost cu hands free si ca ne-am chinuit sa facem o compunere :P care sa aibe logica, sa fie juridica sa fie complexa si sa fie si placuta subiectivismului profesorului :D
PS am sunat azi pe la 3 la BB si au spus ca azi sau maine cel tarziu dar cel mai bine este sa urmarim azi rezultatekle....oare ce o fi vrut sa spuna:P
:)) Eu cred ca cineva de acolo face misto de noi sau vor sa vada cati pot rezista stresului de a vedea finalitatea "unui proces"
Va dau cuvantul meu de onoare ca nenea de la UNBR (pentru ca un nene mi-a raspuns) a spus ca, inca se corecteaza...=D>
Eu am intrebat cu uimire: "INCA, se corecteaza? Noua ni s-a spus de la BB ca marti avem rezultatele..." la care tipul cu o nonsalanta izbitoare a raspuns:
nu stiu ce se intampla acolo la barou dar eu va spun ca astazi este exclus sa se afiseze ceva..."
So.., singurele cz plauzibile ar fi ori ca suntem luati peste picior ori nu stiu de capul lor ori ....nu au aranjat inca lucrarile si...deh, ce sa mai spuna?
Inclin totusi sa cred ca cineva vrea sa ne puna nervii la incercare si se amuza copios pe seama noastra. Pentru ca eu personal ma simt ca si cum as fi conectata la curent electric si...usor usor cineva mareste intensitatea. Asta pentru ca, daca ieri au spus maine, azi..nu mai raspund la telefon. Ce s-o mai intampla si maine??? Vor spune ca le-au luat la recorectat?=D>
Eu deja simt ca sunt rumenita, daca mai maresc un picut intensitatea curentului nici nu vor mai avea ce face cu mine, in eventualitatea in care voi intra. Pt ca... la ce bun un avocat nebun?
Bine ca nu au introdus obligativitatea unui examen psihiatric dupa admitere!:D:P