avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
m-am saturat sa tot astept..sunt asa de suparata..ce tot amana afisarea rezultatelor...sunt incredibili...de fiecare data cand sun la barou ( si reusesc sa prind pe cineva ta tel) mi se da un alt raspuns cu privire la momentul afisarii rezultatelor...chiar e bataie de joc
Am vazut foarte multe note de1, care sa fie expicatia?O foaie goala?:O
ori asta ori au scris cu totul altceva decat subiectele date.
miriapod a scris:

Poare mai incearca cineva si primeste alt raspuns!!Cel pe care l-am primit eu nu este cel asteptat.:((#-o

eu am fost azi la baroi si mi s a spus ca diseara sau maine ca sunt multe si bla bla. Sunt sa nu zic cum, ne lasa atata sa asteptam. Asta e, fiti optimisti o sa fie bine!
Nu, nu au limitat locurile sigur. Dar anul trecut, inainte de contestatii au fost 300 admisi. Iar numarul mi se pare foarte mic avand in vedere ca 60% dintre candidati au scris exact ca in carte... :yes:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)