avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
miriapod a scris:

Mai are importanta cite pagini am scris fiecare?Ca au fost multe sau putine?Hai sa trcem peste ce a fost!Luciana felicitari=D>=D>=D> pentru reusita!Dar eu am o problema:rezultatele de la B B:">Ce noutati mai aveti in legatura cu afisarea lor?:coffee:

Bafta multa multa!!!Va tin pumnii ....din cate am inteles maine se afiseaza rezultatele pentru BB...
Sa fie, multumesc pentru pumni strinsi!:wave:
cu siguranta maine vor fi afisate
doamne parca trece timpul cu incetinitorul...e ca si cum m-ash uita in reluare :D

cine zicea de rabdare si tutun....am fumat 4 pachete de tigari in 2 zile....de la 1 pachet la 2 zile :D....deci tutun a fost...rabdare ioc :(((
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator
Buna seara dragi colegi! Cum a mers la acest examen de admitere in barou? S-au corectat lucrarile la Bucuresti?Care dintre examene vi s-a parut cel mai dificil?
Eu, spre norocul meu, am fost admis in Baroul Constanta si sunt in cautarea unui coordonator.
Va urez mult succes in continuare, indiferent daca ati reusit sau nu!
Cu stima!
cred ca oboseala isi spune cuvantul la mine. sincer am obosit sa citesc justificari, argumente si contrargumente. cred ca fiecare stie ce a facut si mai ales cum. asa ca cine a copiat, indiferent de metoda, fata in fata cu el stie lucrul asta. propriul creier contorizeaza faptele si chiar daca ai senzatia ca il fentezi mai devreme sau mai tarziu pe romaneste „ti-o trage”. in plus poti sa fii foarte bun, sa fi citit riguros si sa nu apuci sa parcurgi toata materia si sa-ti „pice” exact din ceea ce nu ai reusit sa parcurgi si sa nu iei examenul. mi-am dat seama zilele astea ca reusita tine de atat de multe lucruri colaterale si independente de vointa unei persoane incat...

una peste alta tot ce conteaza e sa te uiti inapoi si sa te gandesti ca mai mult de atat nu puteai face. eu am invatat 3 saptamani jumate. atat s-a putut in conditiile serviciu, casa, copil etc. dar asta e problema mea. impacarea cu mine ca mai mult de atat in acest moment nu se putea e cea mai importanta. doamne ajuta sa fie bine. si daca nu e sa fie o sa ma uit la cei de la barou o sa zic ca si fiica-mea „m-am pusurat ( varianta ei pentru suparat) pe tine” si o sa merg inainte. oi jeli 3 zile si mergem inainte ca inainte a fost mai bine :)

una peste alta si eu fumez mai mult decat prevede legea :">

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)