avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Ioana Stoica a intrat =D> - Felicitari!!! in baroul Constanta
impresiile despre examen se regasesc in toate paginile anterioare
si nu sunt putine, asa ca, spor la citit :)
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
Diana_1604, utilizator
Am crezut ca numai eu bintui pe forum .,dar..........surpriza:O inca mai sunt colegi de suferinta!Bine.......cred ca sunt singurul nebun care ,crede ca este posibil sa se afiseze acum noaptea!Si pt. a nu adormii, mai scriu un rind.:">:coffee:
Multumesc pt lectura recomandata!Suna interesant la asa o ora tirzie,si cind cei de laB.B iti ia linistea si somnul.#-o
miriapod a scris:

Multumesc pt lectura recomandata!Suna interesant la asa o ora tirzie,si cind cei de laB.B iti ia linistea si somnul.#-o

Bafta multa sa va dea Dumnezeu!!!!Hai Bucuresti!!!
neatza :coffee:
azi e ziua cea mare
da Doamne sa fiue de bine
bft all
dupa ziua de azi asha ash vrea sa fim toti :yeah::dance3::dance4::duh:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)