Care e sentimentul? :) Eu vreo 2-3 zile am fost total bezmetica:) (nici acum nu mi-am revenit). Mi se adresau prietenii cu "buna ziua doamna avocat" si suna ATAT de ciudat:) Voua cum va suna?? Hai spuneti, acum la cald, impresii!! Cum credeti ca veti reusi in jungla?
FELICITARI celor ce au luat dar si celor ce nu au luat!
Mult curaj celor ca nu au avut sansa ca anul acesta sa se numere printre admisi.
Nu fiti descurajati, mergeti tot inainte si veti reusi! Asta am zus eu anul trecut si ....am reusit anul acesta!
Faceti contestatii! Mai trec si dupa contestatii, destui!!
Bafta maxima in cariera admisilor!
Sa ne vedem la bara si sa ne amintim de vremurile cand strasati, amarati, chinuiti, asteptam rezultatele si conversam pe avocatnet.ro.
Eu nu stiu ce sa fac...sa ma imbat? Sau sa traiesc lucida acest moment?=D>
ca si damora, si eu am gustat anul trecut din cupa esecului. examenul este foarte greu si tot ce pot sa spun este ca e foarte bine de cei ce au luat din prima dar e bine si de ceilalti deoarece acum stiti cum merge si ca trebuie intr-adevar pregatire.....
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)