avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Diana, ti-am trimis mesaj privat:)
Luciana21 am observat si eu ca la noi in amfiteatru sunt doar 9 admisi din 90... ciudat.
@XDIANAX : Multumesc pentru incurajare! oricum sper, dar............:angry: Si inca o data, felicitari!!!
@Diana_1607: felicitari!!
@celorlalti pe i-am cunoscut aici si nu numai: Felicitari!!!!
Multa reusita pentru mai departe celor care au luat dar si celor care au dpus contestatie!

A propos, stie careva ceva despre rezultate la contestatie?? Si cine le corecteaza, adica tot corectori din fiecare subcomisie din tara care se reunesc la UNBR ori corectori ai Bucurestiului...? eu sper in ultima varianta... :((

Stie careva daca este posibil sa te admita dupa contestatie daca ai nota de trecere la toate materiile, insa nu ai media generala?? :confused: :-/ :hammer:
Felicitari celor care au luat
Din pacate eu nu sunt printre ei.....
Ceea ce pot sa spun este ca sunt scarbita de examenul acest, de modul cum s-a desfasurat
este inadmisibil ceea ce se intampla.....
Sunt de acord cu tine, din amfiteatrul unde am sustinut eu examenul nu au luat note de trecere decat cei care aveau la ei aparatura necesara, restul .............., cat despre lucrarea mea sau lucrarile mele, dupa fiecare proba ma verificam si pot spune ca am atins aproape toate cerintele, dar se pare ca nu a fost suficient pentru baremul de corectare impus de UNBR anul acesta.
Sunt foarte dezamagita, oricum ei si-au facut banii pentru muraturi din taxa noastra de examen.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)