avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
da mihi SPAGA a scris:
Notele la acest examen EXTREM DE DUBIOS nu au nicio relevanta

Sunt de acord. Poate conteaza pentru cei care nu si-au gasit coordonator, in ideea ca acesta ar pune pret pe note, dar altfel chiar nu vad de ce.
X-(247 din 945????? Bate rau de tot toate pronosticurile de pina acum!Sa ma astept, in concluzie, ca la contestatii mai intra 47??:angry:

eu am numarat 279..
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
marza_alexa, utilizator
Felicitari tuturor celor care au promovat acest examen. Am picat cu felicitari. Ce este ciudat doar faptul ca am luat note mai mici la materiile la care scrisesem si mai mari la cele la care nu facusem mai nimic.
De asemenea, 2 lucrari identice una notata cu 6.80 cealalta cu 3.
Oricum felicitari sincere celor care au invatat pentru acest examen si au luat pe merit. Cred ca ii numar pe degete. Ce este socant pentru mine este ca colegi cu adevarat pregatiti au picat.
Felicitari tuturor. Nu cred ca mai am puterea sa mai incerc si la anul. Sunt prea scarbita...:sorry:
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
Mihaela., utilizator
Discutand cu multa lume care a dat admiterea in diversi ani, incep sa cred ca problema adevarata nu e copiatul, ci corectarea extrem de dubioasa a lucrarilor. Si cand am dat eu admitere am luat nota mare la penal, unde la un subiect vag formulat am scris prea putin pe barem, iar la civil, unde eram convinsa ca totul a fost perfect, nota a fost sub asteptari. Iar poevestea asta se repeta prea mult, si e prea de tot faptul ca in anii trecuti au existat persoane care in urma contestatiei au ajuns chiar la de 3 la 9 la cate-o materie... Din acest motiv ma gandesc ca, pe langa multele probleme de concepere a acestui examen, trebuie adaugat si modul de selectare a celor care corecteaza, diferiti de cei care re-corecteaza, precum si raspunderea lor in caz ca nota a fost nejustificata (fie in plus, fie in minus).

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)